fbpx

Vacature: Vestigingsmanager Rotterdam 

Vacature: Vestigingsmanager voor de Buzinezzclub Rotterdam (tijdelijk, met verlengingsmogelijkheden in regio Rotterdam). Wil jij onze members van uitkering of schooluitval naar succes begeleiden?

De Buzinezzclub is op zoek naar een vestigingsmanager die ook graag training geeft. In deze functie stuur je de komende maanden het team in Rotterdam aan én begeleid je jonge mensen tussen de 17 en 35 jaar naar de arbeidsmarkt. Je vervangt tijdelijk de vestigingsmanager die met verlof is, waarna je door kunt op één van onze nieuwe Buzinezzclub of Werkclub vestigingen.

De ‘members’ van de Buzinezzclub zoeken werk of de juiste opleiding. Ze zijn vaak kwetsbaar en hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om jonge mensen met een uitkering, drop-outs, nieuwkomers of jongeren met behandelbare problematiek. Jij gaat ze coachen. Met het team draag je zorg voor succesvolle begeleiding door middel van 1-op-1 coaching en een reeks groepstrainingen, zodat members snel vooruitkomen en carrière kunnen maken. Net als je collega’s op onze andere vestigingen, maak je gebruik van het uitgekiende Buzinezzclub trainingsprogramma: gericht op het ontdekken van passies en talenten, waarna de (lange termijn) koppeling wordt gemaakt naar de arbeidsmarkt. Wil jij onze organisatie versterken in een zeer diverse en uitdagende functie? Krijg jij energie van members die door jouw aanpak vooruit komen? Solliciteer dan direct middels het formulier op onze website: kijk op buzinezzclub.nl/solliciteren

Functieomschrijving
Als vestigingsmanager ligt jouw focus op het succesvol maken van de Buzinezzclub Rotterdam. Je stuurt het team aan, houdt het budget en de administratie in de gaten, houdt nauw contact met gemeente of opdrachtgevers en zorgt dat er een goede communicatie is tussen de teamleden, je collega’s op het servicekantoor en het management team. Daarnaast zorg je dat onze members de training en coaching krijgen die zij nodig hebben. Zij nemen 26 weken deel aan het programma op jouw vestiging, met tot twee jaar aanvullende support in de vorm van terugkomdagen en individuele begeleiding. Je kunt daarbij rekenen op het team van trainers, maar verzorgt ook zelf workshops in de loop van het programma. Alle members bieden we een persoonlijke benadering, met coaching, training en aanvullende begeleiding met een vrijwillige coach. Ook organiseren we regelmatig evenementen om ons netwerk dichter bij elkaar te brengen. De vestigingsmanager houdt overzicht en zorgt dat we alle afspraken naar onze partners in regio Rotterdam nakomen en jongeren in de stad vooruit brengen!

Training & coaching
Met het team van trainers en de DNA Manager breng je in kaart wat members nodig hebben. Onze members zoeken een betaalde baan, opleiding of BBL-werkplek, waarin onze trainingen het verschil moeten maken. Uiteindelijk stellen members zelf toekomstdoelen en wij ondersteunen ze. In de eerste fases zet je jouw coachingsvaardigheden in om members optimaal te ondersteunen: je geeft individuele advies, je gebruikt je netwerk en natuurlijk je praktijkkennis. Vervolgens breng je een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, zodat members zich bewust worden van gedrag, talenten en doelen. Ook de member met weinig tot geen opleiding of ervaring weet je op creatieve wijze vooruit te helpen. We gaan door totdat members niet langer afhankelijk zijn van een uitkering!

Monitoring
Je zorgt dat de vestiging efficiënt en succesvol draait, zodat betaalde trainers, vrijwillige coaches en partners de grootst mogelijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van members. We hebben veel verschillende projecten en contracten in regio Rotterdam. Daarom is een scherpe monitoring belangrijk. Ook spreek je met onze partners over de aanmelding, deelname en voortgang van nieuwe ‘members’. Dat doe je in nauw overleg met je collega’s: op de vestigingen, maar ook op het servicekantoor in Rotterdam. Daarnaast rapporteren we regelmatig naar onze stakeholders, zoals de gemeenten, werkgevers, fondsen en instanties zoals het Albeda Startcollege, zodat iedereen op de hoogte blijft. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat een deel van de werkzaamheden uit registratie (online) en rapportage. Die taak pak je op met het team.

Leider in een team van ervaren trainers
We hebben een hecht team van trainers op onze vestigingen in o.a Rotterdam, Vlaardingen, Eindhoven en Utrecht. Zij zorgen reeds voor veel succesvolle jongeren. De vestigingsmanagers zijn een belangrijke succesfactor in de organisatie. Daarom is het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Daarom zoeken we een echte teamspeler, die ook anderen in het team wil inspireren, zodat ook je collega’s boven zichzelf uitstijgen en optimaal presteren bij de Buzinezzclub of Werkclub.

Functie benodigdheden

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding P&O of Maatschappelijk Werk;
 • Ervaring met begeleiding en re-integratie van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops;
 • Je hebt ervaring en kennis om nieuwe trainingen te schrijven en bestaande te verbeteren, om het trainingsprogramma altijd naar het hoogst haalbare niveau te krijgen;
 • Begeleiding van een team van trainers en vrijwillige coaches
 • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart)
 • Administratief sterk en nauwkeurig;
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om anderen te inspireren.

Aanbod
Een uitdagende functie met inhoud en verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is marktconform met daarnaast een bonusregeling en veel ruimte voor eigen keuzes. We hebben een intern opleidingsprogramma, zodat ook jij elke dag groeit. We bieden je om te beginnen een tijdelijk contract van ruim een half jaar, met zicht op verlenging naar een jaarcontract en onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je maakt een start in Rotterdam en kunt bij goed functioneren leiding gaan geven aan één van de nieuwe vestiging van de Buzinezzclub of Werkclub.

 • Een uitstekend, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatregeling;
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen. Persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

Geïnteresseerd?
De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Je gaat werken in een jong gedreven team. Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via onze website. Reageer dan vóór 18 juli en richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager Buzinezzclub en Werkclub. Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: Sollicitatie Vestigingsmanager regio Rotterdam).

•••