fbpx

Vacature: Vestigingsmanager met ervaring als trainer

Begeleid onze jonge members in Rotterdam naar succes op de arbeidsmarkt!De Buzinezzclub is er voor jongeren die graag aan het werk willen, een passende opleiding zoeken of een BBL-werkplek. Daar hebben ze ondersteuning bij nodig. Het team van de Buzinezzclub Rotterdam staat voor ze klaar en verzorgt een uitgebreid programma met training, coaching en 1-op-1 begeleiding. Daar kunnen jongeren kosteloos aan deelnemen. Om dat proces in goede banen te leiden, zoeken we een vestigingsmanager die (incidenteel) trainingen kan verzorgen. In deze functie leid je de vestiging en maak je het verschil voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar. Samen met je team heb je grote impact op het leven van onze ‘members’. We zijn per direct op zoek voor deze functie.

Je gaat een heel diverse groep jongeren begeleiden. Het gaat om jonge mensen met een uitkering, vroegtijdig schoolverlaters, maar ook jongeren met schulden of een detentieverleden. Daarom hebben ze een afstand tot de arbeidsmarkt, die je met het team gaat overbruggen. Met je team ga je ze coachen en trainen, want er zit veel talent in de groep! Het is aan jou om die talenten eruit te halen en de brug te slaan naar de arbeidsmarkt. Daarin zijn de dromen van members leidend en de basis voor een actieplan op maat. Het trainingsprogramma bestaat uit het gefaseerd ontdekken van passies, vaardigheden en talenten middels trainingen en coaching. Daarna maken jullie de (lange termijn) koppeling naar de arbeidsmarkt. Je kunt daarbij gebruik maken van ons krachtige trainingsprogramma dat je alle handvatten geeft om het beste te halen uit members.

Dit is de functie die je gaat invullen
Als vestigingsmanager ligt jouw focus op het succesvol maken van de Buzinezzclub Rotterdam. Het is een zeer veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om het op jouw manier in te vullen! Je stuurt het team aan, houdt het budget en de administratie in de gaten, houdt nauw contact met gemeente of opdrachtgevers en zorgt dat er een goede communicatie is tussen de teamleden. Jij zorgt dat de basis klopt, zodat jouw team van trainers het beste halen uit members. Ook spring je af en toe bij als dat nodig is. Samen zorgen jullie dat members een mentaliteitsverandering door maken en zich bewust worden van gedrag, talenten en doelen.

Monitoring & werving
We hebben veel verschillende projecten en contracten in regio Rotterdam. Daarom is een scherpe monitoring belangrijk. Als vestigingsmanager spreek je met onze partners over de aanmelding, deelname en voortgang van nieuwe ‘members’. Daarnaast rapporteren we regelmatig naar onze stakeholders, zoals de gemeenten, werkgevers, fondsen en instanties zoals het Albeda Startcollege, zodat iedereen op de hoogte blijft. Ook is het aantrekken van nieuwe deelnemers één van je belangrijke aandachtspunten. Met het team zorg je dat alle doelstellingen voor de vestiging in beeld blijven én worden behaald.

Leider in een team van ervaren trainer
We hebben een hecht team van trainers en vestigingsmanagers in o.a Rotterdam, Vlaardingen, Eindhoven en Utrecht. Zij zorgen reeds voor veel succesvolle jongeren. De vestigingsmanagers zijn een belangrijke succesfactor in de organisatie. Daarom is het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Daarom zoeken we een echte teamspeler, die ook anderen in het team wil inspireren. Door continu van elkaar te leren, kan de organisatie boven zichzelf uitstijgen en optimaal resultaten boeken bij members. Daar doen we het voor!

Dit heb je nodig om de functie goed uit te voeren:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Maatschappelijk Werk
 • Aantoonbare management ervaring van een vestiging of filiaal;
 • Kennis van begeleiding en re-integratie van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
 • Ruime ervaring in leidinggeven en het verzorgen van groepstrainingen of coaching sessies.

In onze vestigingsmanagers herkennen we de volgende eigenschappen:

 • Een leider die anderen weet te inspireren en het beste uit een team kan halen;
 • Een aanpakker die ook gemakkelijk zelf inspringt om een training of coaching op te pakken;
 • Kan schakelen tussen members, coaches (vrijwilligers), jongerenconsulenten van de gemeente of een wethouder die langskomt;
 • Je vindt het leuk om een rol te spelen bij evenementen, zoals een feestelijke start van een nieuwe ronde;
 • Kennis van de sociale kaart en een eigen netwerk met korte lijnen;
 • Administratief nauwkeurig: het hoort erbij en het moet up to date zijn.

Dit kunnen we jou bieden
Een uitdagende functie met inhoud en verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is marktconform met daarnaast een bonusregeling en veel ruimte voor eigen keuzes. We bieden je om te beginnen een tijdelijk contract van een half jaar, met zicht op verlenging naar een jaarcontract en onbepaalde tijd bij goed functioneren. Ons aanbod op een rij:

 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatregeling;
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week;
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen.
 • Persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

We ontmoeten je graag!
Je kunt aan de slag in een jong gedreven team. We zijn per direct op zoek. Je kunt reageren zolang de vacature online staat. Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via onze website. Richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager Buzinezzclub en Werkclub. Klik hier het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: Sollicitatie Vestigingsmanager regio Rotterdam).

 

•••