fbpx

Trainer jonge ondernemers: Boss van je Buzinezz (8 tot 10 uur, Rotterdam-Centrum)

De Buzinezzclub in Rotterdam is op zoek naar een inspirerende trainer met brede kennis van ondernemen en inzicht in mensen. We hebben sinds oktober 2022 een avondprogramma voor jonge starters. Ga jij aan op jongvolwassenen tot 35 jaar met veel energie en weinig ervaring en netwerk? Dan ben jij onze nieuwe Ondernemerstrainer!

De Buzinezzclub Foundation begeleidt sinds 2009 jongeren bij de start van een eigen bedrijf. Doel is ondernemers skills te ontwikkelen om een goed ondernemingsplan te schrijven, zo starten de members met versie vijf van hun bedrijf. In oktober is daar een avondprogramma bij gekomen voor jongeren met werk/opleiding en de droom om hun eigen bedrijf te starten. De ene week is er een training en de week erna een werksessie om de nieuwe kennis te verwerken in hun ondernemingsplan. Zo brengen we ze in 10 weken naar een doorgetimmerd ondernemingsplan, beter inzicht in de eigen sterkten en zwakten, in de kracht van hun eigen netwerk en een vliegende start van hun bedrijf. We werken hierbij samen met partners, zoals de Rabobank.

Na de pilotfase zijn we op zoek naar een inspirerende trainer die zowel voor de groep als 1-op-1 energie uitstraalt en snel schakelend meedenkt met de members. Het is aan jou om hen te trainen en klaar te stomen tot succesvolle, startende ondernemers. Je ondersteunt de members, voorziet ze van feedback en zorgt dat zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. In je adviezen ben je opbouwend en motiverend, maar ook kritisch en realistisch.

Team

Je werkt nauw samen met de projectmanager over de targets, team communicatie over de werving van members (marketing manager en intaker) en team facility/events voor de organisatie van het programma. Onze trainingslocatie is naast Rotterdam CS.

Functieomschrijving:

– Inplannen programma: werksessies en trainingen inclusief die van partners;
– Geven en modereren van trainingen (DISC, WHY, SWOT, 5 P’s, Qredits Fin. Model);
– Leiden van werksessies, waaraan andere trainers en vrijwilligers coaches deelnemen;
– Communiceren met de groepen en individuele members;
– Continu het programma verbeteren, zodat nog meer members de eindstreep halen.

 Functie eisen:

– Een duidelijke affiniteit, kennis en ervaring met jonge, startende ondernemers;
– Zelfstandig kunnen werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid;
– Eigen ervaring met (ZZP) ondernemerschap;

Dit kunnen we jou bieden:

  • Een functie voor 8 tot 10 uur per week;
  • ZZP-contract, uurtarief zal plaatsvinden op basis van opleidingsniveau en ervaring;
  • Vrijheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer.

Werken bij de Buzinezzclub Foundation

Jaarlijks begeleidt de Buzinezzclub Foundation honderden jongeren. Met de energie van members en de steun van tientallen vrijwillige coaches, ondernemers, fondsen en banken maakt de Buzinezzclub het verschil voor alle jongeren. Buzinezzclub members zijn een dwarsdoorsnede van de jongeren in Nederland. Het streven is dit in het Buzinezzclub team te weerspiegelen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct! Richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager en maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of reageer via sollicitaties@buzinezzclub.nl. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief en reageren snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld

 

•••