Trainer Buzinezzclub Rotterdam

Wil jij jonge Rotterdammers (17 tot 35 jaar) van uitkering naar succes begeleiden? De Buzinezzclub is op zoek naar een ervaren trainer die gedreven is in het coachen van jongeren. In deze rol is veel ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops essentieel. Samen met je collega’s op de vestiging in Rotterdam draag je zorg voor de succesvolle begeleiding van 100+ ‘members’ per jaar. Je maakt gebruik van het Buzinezzclub programma: gericht op het ontdekken van passies en talenten, waarna de koppeling wordt gemaakt naar de arbeidsmarkt. Wil jij onze jongeren inspireren, trainen en coachen naar een passende opleiding, betaalde baan of BBL-werkplek? Krijg jij energie van members die door jouw aanpak vooruit komen? Solliciteer dan direct middels het sollicitatieformulier.

Functieomschrijving
Als Trainer ben je verantwoordelijk voor de training, coaching en monitoring van Buzinezzclub members. De jongeren nemen 26 weken deel aan het programma met tot drie jaar aanvullende support van de Buzinezzclub en 1 jaar begeleiding van een vrijwillige coach. We werken nauw samen met de gemeente Rotterdam. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat een deel van de werkzaamheden uit registratie. Jouw logs zorgen voor inzicht in de stappen die members maken. Met het team breng je in kaart wat members vervolgens nodig hebben. De meeste jongeren zoeken een betaalde baan, opleiding of BBL-werkplek. Onder begeleiding, stellen zij zelfstandig succesdoelen. Jij zet jouw vaardigheden in om jongeren optimaal te ondersteunen: je geeft trainingen, zet coaching in, je gebruikt je netwerk en praktijkkennis. Zo draagt jouw input sterk bij aan het succes van de jongeren.

Het hechte team van de Buzinezzclub Rotterdam zorgt voor veel succesvolle jongeren. Dankzij de Buzinezzclub zijn zij niet meer afhankelijk van een uitkering. Met jouw aanpak laat je jongeren boven zichzelf uitstijgen, zodat ze het maximale uit zichzelf en het programma kunnen halen. Je brengt een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, waarbij zij zich bewust worden van hun gedrag, talenten en doelen. Ook de jongeren met weinig tot geen opleiding of ervaring weet je op creatieve wijze vooruit te helpen. Tot slot ondersteun je bij evenementen op de vestiging en bij projecten in de regio: o.a met het voortgezet onderwijs.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding P&O of Maatschappelijk Werk
  • Ervaring met begeleiding en re-integratie van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops
  • Je hebt ervaring en kennis om nieuwe trainingen te schrijven en bestaande te verbeteren, om het programma van de Buzinezzclub altijd naar het hoogst haalbare niveau te krijgen.
  • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart)
  • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart)

Geïnteresseerd?
De Buzinezzclub biedt een salaris van €1900 tot €2500 bruto per maand bij een werkweek van 40 uur per week. De functie is voor 32 uur per week. Richt je motivatiebrief en CV aan Leo van Loon, algemeen directeur Buzinezzclub en maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Contactinformatie:
Buzinezzclub Nederland
Schiekade 189, 3013 BR Rotterdam
T 010 414 02 90
ww.buzinezzclub.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.