Wil jij jongeren uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (16 tot 27 jaar) van uitkering of schooluitval, naar succes begeleiden?

De Buzinezzclub is op zoek naar een trainer met praktijkervaring, die gedreven is in het begeleiden van jongeren door middel van coaching en groepstrainingen. Je draagt zorg voor 100 ‘members’ die je naar de arbeidsmarkt gaat begeleiden, samen met je collega’s en (vrijwillige) coaches uit regio Rotterdam. Je maakt gebruik van het Buzinezzclub programma: gericht op het ontdekken van passies en talenten, waarna de (lange termijn) koppeling wordt gemaakt naar het bedrijfsleven. Wil jij onze jongeren inspireren, trainen en coachen naar een betaalde baan, BBL-werkplek of passende opleiding? Krijg jij energie van ‘members’ die door jouw aanpak vooruit komen? Solliciteer dan direct middels het formulier op onze website: kijk op buzinezzclub.nl/solliciteren

Functieomschrijving

Als Trainer ben je verantwoordelijk voor de training, coaching en monitoring van Buzinezzclub members. De jongeren nemen 26 weken deel aan het programma, met tot twee jaar aanvullende support van de Buzinezzclub en begeleiding van een vrijwillige coach. We werken nauw samen met gemeenten, scholen en andere instanties in de regio en bouwen aan een warm netwerk voor onze members. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat ook een deel van de werkzaamheden uit registratie. Jouw logs en rapportages zorgen voor inzicht in de stappen die members maken. Zo breng je in kaart wat members vervolgens nodig hebben. De meeste jongeren zoeken een betaalde baan, BBL-werkplek of passende opleiding. Ook kunnen members kiezen voor het ondernemerschap. Onder begeleiding stellen zij succesdoelen op. Jij zet jouw vaardigheden in om jongeren optimaal te ondersteunen: je geeft individuele coaching en groepstrainingen, je gebruikt je netwerk en praktijkkennis. Zo draagt jouw input sterk bij aan het succes van de jongeren.

Het hechte team van de Buzinezzclub in regio Rotterdam zorgt voor veel succesvolle jongeren. Dankzij de Buzinezzclub worden ‘members’ niet afhankelijk van een uitkering. Met jouw aanpak laat je een deelnemer boven zichzelf uitstijgen, zodat ze het maximale uit zichzelf en het programma kunnen halen. Je brengt een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, waarbij zij zich bewust worden van gedrag, unieke talenten en persoonlijke doelen. Ook de jongeren met weinig tot geen opleiding of ervaring weet je op creatieve wijze vooruit te brengen. Tot slot ondersteun je bij evenementen op de vestiging en bij projecten in de regio o.a met het voortgezet onderwijs.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Maatschappelijk Werk of vergelijkbaar;
 • Ervaring met begeleiding en re-integratie van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
 • Aantoonbare ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops;
 • Je hebt ervaring en kennis om nieuwe trainingen te schrijven en bestaande te verbeteren, om het programma van de Buzinezzclub altijd naar het hoogst haalbare niveau te tillen;
 • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart);
 • Administratief sterk en nauwkeurig;
 • Aanbod
 • Een uitstekend, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatregeling;
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen, persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Je gaat werken in een jong groeiend team, met momenteel vestigingen in regio Rotterdam, Utrecht en Eindhoven;
 • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

Geïnteresseerd?

De Buzinezzclub biedt een marktconform salaris. Bij de selectie houden we rekening met ervaring. Een regionaal netwerk is een pre. Ben jij de perfecte kandidaat? Je kunt tot 7 januari 2021 solliciteren op onze website. Richt daarbij je motivatiebrief en CV aan Leo van Loon, algemeen directeur Buzinezzclub. Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: Sollicitatie Trainer MVS).

•••