fbpx

Vacature: Trainer (met min. 3 jaar ervaring) voor de Buzinezzclub in Schiedam

Wil jij onze jongeren uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis trainen zodat ze kunnen starten op de arbeidsmarkt?

De Buzinezzclub begeleidt kwetsbare jongeren die graag een stap willen zetten naar werk, de juiste opleiding of een eigen onderneming. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig! We zijn op zoek naar een trainer met minimaal 3 jaar ervaring in coaching en het trainen van jongeren. Samen met het team begeleid je onze members op de vestiging in Schiedam. Je maakt daarbij gebruik van onze Buzinezzclub methodiek: een programma van 26 weken gericht op het ontdekken van passies, talenten en het stellen van haalbare doelen voor de toekomst. Dankzij jouw support zijn members aan het einde van het traject niet langer afhankelijk van een uitkering en staan op eigen benen! Heb jij het in je om onze members succesvol te maken? Solliciteer dan direct middels het formulier op onze website: kijk op buzinezzclub.nl/solliciteren

Functieomschrijving
Als trainer ben je verantwoordelijk voor de groepstrainingen, coaching en voortgang van members. Je nodigt ze uit voor de eerste intake en begeleidt ze totdat ze succes hebben. Alle members nemen deel aan vaste groepstrainingen en krijgen aanvullende, individuele coaching. Zodra members werk vinden (of een ander succesdoel behalen) kunnen ze nog rekenen op twee jaar aanvullende support van een vrijwillige coach. Als trainer is het succes van onze members jouw belangrijkste prioriteit.

Training & coaching
Met het team breng je in kaart wat members nodig hebben om een betaalde baan, passende opleiding of BBL-werkplek te vinden. Ze maken een plan van aanpak en jij ondersteunt ze daarbij. Met ons trainingsprogramma leer je ze de vaardigheden die zij nodig hebben om de gestelde doelen te behalen. Je zet jouw coaching vaardigheden in om members te motiveren: je geeft individueel advies, je gebruikt je netwerk en natuurlijk je praktijkkennis. Zo draagt jouw input sterk bij aan het succes van members. Je brengt een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, waarbij members zich bewust worden van gedrag, talenten en doelen. Ook de member met nog zeer weinig startkwalificaties weet je op creatieve wijze vooruit te helpen. Tot slot bestaat een deel van je werkzaamheden uit het vinden en werven van nieuwe deelnemers.

Monitoring
We werken nauw samen met verschillende ‘stakeholders’, zoals gemeenten, werkgevers, fondsen en instanties. Zij willen graag weten hoe het met de members gaat. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat een deel van de werkzaamheden uit (online) registratie. Jouw logs en rapportages zorgen voor inzicht in de stappen die members maken. Dat doe je in overleg met je collega’s op de vestiging en het Servicekantoor in Rotterdam. Ook ben je contactpersoon voor onze opdrachtgevers en ben je transparant over de voortgang en de doelen.

Trainer in een team van ervaren trainers
Het hechte team op onze vestigingen in o.a Rotterdam, Vlaardingen, Eindhoven en Utrecht, zorgt voor veel succesvolle jongeren. Dat doen we samen! Daarom komt het voor dat je bij moet springen op de vestigingen elders, of dat je moet ondersteunen bij evenementen zoals onze kick-offs met wethouders en bestuurders. Als trainer gebruik je ook je kennis en ervaring om de andere trainers te inspireren, zodat jullie gezamenlijk groeien. We organiseren trainingsdagen en verwachten van alle teamleden dat ze meebouwen aan onze organisatie. Alles om members de best mogelijke begeleiding te kunnen bieden!

Functie benodigdheden

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding P&O of Maatschappelijk Werk;
  • Ervaring met begeleiding van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops;
  • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart);
  • Administratief sterk en nauwkeurig;
  • Je bent een teamplayer en vindt het belangrijk dat jouw vestiging optimaal presteert.

Dit kunnen we jou bieden

Het werk dat je bij de Buzinezzclub doet is voor onze members life changing. Het is een uitdagende functie met inhoud en verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is marktconform met daarnaast een bonusregeling en veel ruimte voor eigen keuzes. De standplaats van je nieuwe functie is de vestiging in Schiedam. We hebben een intern coaching programma, zodat ook jij elke dag groeit. We bieden een halfjaarcontract met zicht op verlenging naar een jaarcontract en onbepaalde tijd bij goed functioneren.

  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met bonusregeling.
  • Vrijheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
  • Mogelijkheid tot volgen van persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
  • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

Geïnteresseerd?
De Buzinezzclub biedt een marktconform salaris. De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Je gaat werken in een jong gedreven team. Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via onze website. Reageer en richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager Buzinezzclub en Werkclub. Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: Sollicitatie Trainer MVS).

Let op: Gezien de coronaproblematiek is het mogelijk dat we de sollicitatieprocedure grotendeels online doen. Als fysiek afspreken niet kan, gebruiken we Zoom voor de eerste ronde kennismakingsgesprekken.

 

•••