fbpx

Vacature: Partnerships manager Gemeenten (32-40 uur)

Een echte dealmaker die ingangen vindt bij gemeenten zodat we onze impact kunnen vergroten. We zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingen en jij kunt ons daarbij helpen: van de eerste kennismaking tot een nieuw contract. Wil jij die uitdaging aan gaan en de Nederlandse arbeidsmarkt inclusiever maken? Solliciteer dan nu voor Partnerships manager Gemeenten bij de Buzinezzclub en Werkclub.

Solliciteer via het sollicitatieformulier: buzinezzclub.nl/solliciteren

De Buzinezzclub en Werkclub maken het verschil in honderden levens per jaar:

Met onze succesvolle aanpak trainen we kwetsbare jongeren, werkende armen en nieuwe Nederlanders voor de arbeidsmarkt. Onze doelgroep groeit en heeft passende begeleiding nodig om succesvol te worden op de arbeidsmarkt. Daarom is ons trainingsprogramma belangrijker dan ooit! Om meer deelnemers te bereiken gaan de Clubs opschalen van 500 naar 5.000 nieuwe ‘members’ per jaar. Voor veel meer impact hebben we ook meer financiering nodig. Een belangrijk deel daarvan verwachten we uit lokale financiers: vooral gemeenten (sociale dienst) en daarnaast onderwijsinstellingen en andere lokale loketten.

Dit is waarom we jou nodig hebben

Dankzij de meerjarige training en coaching van de Buzinezzclub en Werkclub zijn veel kwetsbare ‘members’ niet langer afhankelijk van een uitkering. Zij zetten nu de eerste stappen in een glansrijke carrière. De aanpak is zelfs zo effectief, dat de Clubs zijn uitgeroepen tot ‘Worldwide Best Practice’ door de International Labour Organization (ILO) van de Verenigde Naties. Wij willen dat meer mensen in aanraking komen met onze methode, zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom stellen we ons ten doel om in drie jaar 10x zo groot te worden.

Jij staat aan de basis van die uitdaging. Je maakt gebruik van jouw en ons netwerk en sluit nieuwe allianties waarmee we ons bereik vergroten. Zo kunnen veel meer kwetsbare Nederlanders deelnemen aan de Clubs. Vervolgens kun je rekenen op het team van trainers die alles op alles zetten om zoveel mogelijk members succesvol te maken.

De functie: Partnership Managers Gemeenten met maatschappelijke impact

Onze plannen zijn ambitieus. Om meer mensen te kunnen begeleiden is financiering en samenwerking essentieel. De Clubs leunen nu vooral op gemeentelijke sociale diensten, terwijl we ook op andere terreinen zoals zorg, maatschappelijke zorg, schuldhulpverlening, schooluitval en criminaliteit, grote impact realiseren en hier financiering voor willen krijgen.

In deze functie:

 • In deze functie ga je vooral op zoek naar (nieuwe) ingangen bij gemeenten en andere lokale financiers;
 • Ontwikkel je nieuwe proposities met de oprichter/directeur, collega fondsenwervers (EU, geeffondsen) en externe adviseurs, en zet je deze gericht in de markt;
 • Maak jij anderen enthousiast voor onze aanpak en haal je opdrachten binnen waar alle partijen duurzaam baat bij hebben.

De komende jaren gaan we onze succesvolle trainingsformule verder uitrollen in de driehoek Rotterdam-Amsterdam-Eindhoven, zodat we méér members onze carrière coaching kunnen bieden. We rekenen op jouw business development skills, liefst met bestaand netwerk en ervaring op het gebied van samenwerking met gemeenten in het MO, arbeidsmarkt, onderwijs en zorg domein, om het verschil te maken. Kun jij anderen enthousiast maken voor onze aanpak en opdrachten binnenhalen waar alle partijen duurzaam baat bij hebben? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het maken van een acquisitieplan met nadruk op gemeenten en lokale financiers;
 • Het (gezamenlijk) ontwikkelen van nieuwe proposities en ingangen;
 • Het mee-ontwikkelen en uitbrengen van voorstellen, het bespreken ervan met prospects en het sluiten van contracten op maat;
 • Het maandelijks rapporteren van jouw resultaten conform het acquisitie- & opschalingsplan;
 • Het managen van contracten en intern afstemmen met de vestigingsmanager om de actuele wensen van de partners te realiseren
 • Hierdoor werk je continu aan de duurzame tevredenheid van alle partijen en is contractverlenging een formaliteit

Waarom jij voor de Buzinezzclub kiest?
Bij de Clubs werkt een gedreven team aan grote maatschappelijke doelen. Door ons bereik te vergroten, heb je direct impact op de levensloop van vele Nederlanders. Net als je aanstaande collega’s draag je graag bij aan een inclusievere arbeidsmarkt, voor iedereen!

Naast zingeving bieden we je bovendien:

 • Fulltime baan (32-40) vol zingeving: we gaan met een gedreven team in verschillende steden voor een inclusieve arbeidsmarkt;
 • Een uitstekend, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatregeling;
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Werkgebied Rotterdam-Amsterdam-Eindhoven met als vaste locatie het Servicekantoor, in Rotterdam;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen, persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen.

Om de functie tot een succes te maken denken we dat je dit nodig hebt:

 • WO/HBO+ werk- en denkniveau en je houdt ervan om abstracte plannen in concrete daden om te zetten;
 • Aantoonbare sales ervaring richting lokale overheden, in het bijzonder in het maatschappelijk- en zorgdomein – bij voorkeur minimaal 5 jaar;
 • Relevant netwerk bij (lokale en landelijke) overheden, bij de EU is een pré;
 • Zelfverantwoordelijk, resultaatgericht en vasthoudend. Jij zet weerstand om in triple-wins;
 • Je denkt in maatschappelijke kosten-baten en begrijpt het belang van momentum om een contract af te sluiten.

Sollicitatie

Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag graag vóór 16 augustus en uiterlijk 30 oktober 2021 je CV en motivatiebrief via onze website (buzinezzclub.nl/solliciteren). Richt je sollicitatie aan Florian Andriessen, Partnerships manager Buzinezzclub en Werkclub.

Gezien de huidige Covid-19 beperkingen zal de sollicitatieprocedure (grotendeels) online plaatsvinden.

 

•••