fbpx

Vacature: Operationeel manager (1fte)

De Buzinezzclub Foundation biedt jongeren en nieuwe Nederlanders een training- en coaching programma, zodat zij snel en effectief kunnen starten op de arbeidsmarkt. Met onze trajecten -de Buzinezzclub en Werkclub- worden ‘members’ klaargestoomd voor een baan, de juiste opleiding of een eigen onderneming. Onze formule heeft al meer dan 3.000 deelnemers (‘members’) succesvol gemaakt en is ‘worldwide best practice’, maar onze ambitie reikt nog veel verder. De komende jaren willen we 10x zo veel mensen begeleiden, zodat ook zij niet langer aan de kant staan. Daar zijn succesvolle vestigingen en projecten voor nodig. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Operationeel Manager die de leiding wil nemen en onze (nieuwe) vestigingen optimaal laat presteren. Wil jij die uitdaging aangaan en het beste halen uit onze trainers? Solliciteer dan op de functie voor Operationeel Manager bij de Buzinezzclub Foundation.

In deze functie vertaal je lopende projecten en contracten naar concrete doelen voor het team. Onze nieuwe Operationeel Manager is gefocust op operational excellence: je bent scherp op data en stuurt vanuit de juiste informatie. Natuurlijk houd je de langetermijndoelen in de gaten en kijkt planmatig vooruit hoe je dit samen met het team gaat realiseren. Daar is inzicht en ervaring voor nodig, zodat je de kansen en risico’s op tijd in kunt schatten en obstakels voor bent. Vanuit een leidinggevende rol neem je jouw collega’s hierin mee. Je werkt doelgericht, maar durft ook te coachen zodat het team goed presteert en kan excelleren. Bovendien verwachten we inzicht in de financiële en operationele dynamiek die speelt in een veelzijdigheid aan teams en projecten.

Dit wordt jouw functie: Leidinggeven met een sleutelrol bij de Buzinezzclub en Werkclub

1) Leidinggeven aan vestigingen van de Buzinezzclub en Werkclub
Om alles in goede banen te leiden bij de Buzinezzclub en Werkclub, kun je rekenen op een team van jonge en ervaren trainers en vestigingsmanagers. Zij begeleiden dagelijks tientallen members naar een plek op de arbeidsmarkt. Daar komt veel bij kijken. Het is aan jouw de uitdaging om dit per vestiging in goede banen te leiden. Dat betekent een hoog succespercentage in de begeleiding van onze deelnemende members, met een complete administratie en tijdige rapportage.

2) Een sleutelrol in de uitrol van projecten en nieuwe vestigingen
Vanuit Rotterdam worden de vestigingen ondersteund door een team van specialisten op het Servicekantoor. Onze directeur neemt de rol als boegbeeld, strateeg en partnershipbouwer. Samen met de Dealmaker zorgt hij voor meer vestigingen en projecten, zodat we het verschil kunnen maken in nog veel meer levens. De opdrachten die hieruit rollen, pak jij op met de vestigingen. Jij werkt nauw samen met de partnershipbouwers en projectleiders die de projecten richting opdrachtgevers managen. Ook kun je rekenen op de DNA manager, die onze methodiek doorontwikkeld en de teamleden inhoudelijk opleidt en uitdaagt. Daarnaast staat het Office- en Communicatieteam voor je klaar voor alle facility-, HR- en communicatietaken.

3) Grip houden op de planning, administratie en rapportage
Gedegen administratie en rapportage is cruciaal en complex bij onze organisatie. Jij draagt hieraan bij, maar kunt rekenen op het team Finance & Compliancy voor ondersteuning. Zij staan voor een kloppende administratie en scherp kwaliteitsbeleid. Zo behouden we onze keurmerken, factureren en rapporteren we ruim op tijd en op de juiste wijze aan onze partners en financiers. Hierdoor werken onze partners met plezier met ons samen en leidt een contract logischerwijs tot een vervolg.

Om deze functie uit te kunnen voeren, heb je het volgende nodig:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevantie werkervaring in de afgelopen 10 jaar;
 • Je bent warm op de mens. Je werkt planmatig, resultaatgericht en bent vasthoudend;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
 • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, houdt een procesmatige manier van werken aan, bent detailgericht en beschikt over organisatiesensitiviteit;
 • Je ziet de noodzaak van een kloppende administratie en gebruikt dit als basis voor je keuzes en aanpak;

Wat wij jou kunnen bieden:

 • Je wilt bouwen aan een inclusief, socialer Nederland in een baan waarin je met veel sociaal georiënteerde collega’s ook met cijfers en afspraken bezig bent. Daarnaast bieden we je;
 • Een fulltime dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Je wordt MT-lid en sparringpartner voor de andere disciplines;
 • De leiding over vijf teams op onze vestigingen met op dit moment 15 gepassioneerde trainers die het beste willen halen uit members;
 • De ambitie van de Buzinezzclub Foundation is groot: je bouwt mee aan een inclusiever Nederland door de toon te zetten met onze aanpak en successen. Bovendien zijn de gevolgen van onze aanpak voor members life changing. Dat geeft energie, iedere dag weer!
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen, opleidingen en persoonlijke coaching;
 • Werkgebied Rotterdam-Amsterdam-Eindhoven met als vaste locatie het Servicekantoor, in hartje Rotterdam;

Waarom je kiest voor de Buzinezzclub Foundation:

Bij de foundation werkt een gedreven team aan grote maatschappelijke doelen en levensgeluk voor members. Voor gemeenten heeft onze inzet eveneens grote gevolgen. We realiseren enorme besparingen op o.a uitkering – en zorgkosten in gemeenten door heel Nederland. Net als je aanstaande collega’s draag je hieraan bij. Samen werken we aan een inclusieve, eerlijke arbeidsmarkt voor iedereen. Als operationeel manager speel je een sleutelrol in deze ontwikkelingen en kunt je stempeldrukken op de toekomst van onze organisatie. Iets voor jou? Solliciteer op onze website of stuur je CV/brief naar sollicitaties@buzinezzclub.nl en richt je bericht aan Leo van Loon, oprichter en directeur van de Buzinezzclub, Werkclub en Buzinezzclub Foundation.

•••