fbpx

Trainer van jongeren

Ter uitbreiding van ons team en onze projecten in Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam zoeken we een Medior/Senior trainer met power! Wil jij onze jongeren coachen en vaardigheden leren, zodat ze hun plek kunnen vinden op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

De Buzinezzclub begeleidt jongeren die de juiste baan of opleiding zoeken, of willen starten met een eigen onderneming. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Samen met het team begeleid je members op de vestiging in Rotterdam of Schiedam, maar ook op MBO-scholen in de regio. Ons team bestaat uit drie trainers en een vestigingsmanager. Jij komt het team versterken en richt je op het succes van members die een baan of opleiding zoeken. Je maakt daarbij gebruik van de Buzinezzclub methodiek: ons best practice programma van 26 weken is gericht op het ontdekken van passies, talenten en het stellen van haalbare doelen voor de toekomst. Dankzij jouw support komen members verder: ze staan aan het einde van het traject op eigen benen en hebben een plek gevonden op de arbeidsmarkt.

Dit ga je doen:

Als trainer ben je verantwoordelijk voor de groepstrainingen, coaching en voortgang van members. Met het team breng je in kaart wat members nodig hebben om een betaalde baan, passende opleiding of BBL-werkplek te vinden. Liever ondernemen? Bij de Buzinezzclub is dat ook een mogelijkheid. Wat het doel ook is, members maken een plan van aanpak en jij gaat ze ondersteunen.

Training, coaching en werving

In deze functie sta je dicht bij members. Je nodigt ze uit voor de eerste intake en begeleidt ze vervolgens van start tot finish. Alle members beginnen met groepstrainingen, waar ze veel van jou en elkaar gaan leren. Daarna wordt de begeleiding op maat, met aanvullende, individuele coaching richting de arbeidsmarkt. Zodra members werk vinden (of een ander succesdoel behalen) kunnen ze nog rekenen op twee jaar aanvullende support van de Buzinezzclub. Naast het behalen van het succesdoel, breng je een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg bij members, zodat zij zich bewust worden van gedrag, talenten en doelen. Ook de members met weinig startkwalificaties weet je op creatieve wijze vooruit te helpen. Tot slot doen we een beroep op je creativiteit, omdat een deel van je tijd ook gaat naar het vinden en werven van nieuwe deelnemers.

Monitoring en registratie

De Buzinezzclub werkt nauw samen met verschillende ‘stakeholders’, zoals gemeenten, scholen, werkgevers, fondsen en instanties. Zij willen graag weten hoe het met de members gaat. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, hoort (online) registratie ook bij je vak. Jouw logs en rapportages zorgen voor inzicht in de stappen die members maken. Dat doe je in overleg met je collega’s op de vestiging en het Servicekantoor in Rotterdam. Ook ben je soms contactpersoon voor onze opdrachtgevers en ben je transparant over de voortgang en de doelen van members.

Wat we van jou vragen:

 • Aanstekelijke energie en een sterke drive om het beste uit jongeren te halen;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in coaching en het geven van (groeps)training aan jongeren;
 • HBO werk en denk niveau. Het liefst heb je een opleiding in de richting van Maatschappelijk Werk of vergelijkbaar afgerond;
 • Ervaring met begeleiding van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
 • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart);
 • Ervaring met loggen in begeleidingssystemen;
 • Ervaringsdeskundigheid is een pre.

Dit kunnen we jou bieden:

Het werk dat je bij de Buzinezzclub doet is voor onze members life changing. Het hechte team op onze vestigingen in o.a Rotterdam, Schiedam, Eindhoven en Utrecht, zorgt voor veel succesvolle jongeren. Met het team haal je het beste uit jongeren en elkaar, iedere dag weer. Dat doe je vanuit jouw hoofdkwartier in Rotterdam of Schiedam, of op het MBO waar je trainingen geeft. Het is een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie met grote ambities. Daarnaast bieden wij:

 • Een functie voor 32 tot 36 uur per week;
 • Een halfjaarcontract met zicht op verlenging (jaarcontract/onbepaalde tijd);
 • Inschaling zal plaatsvinden op basis van opleidingsniveau en ervaring (€2836 – €3578 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • We hebben een intern coaching- en trainingsprogramma, zodat ook jij elke dag groeit en mogelijkheid tot volgen van persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Vrijheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

•••