fbpx

Marketingmanager  (1fte)

Strateeg gezocht met focus op werving en conversie

Haal jij een kick uit ambitieuze doelen? De Buzinezzclub Foundation is een sterke speler in de aanpak van jeugdwerkloosheid, met grote opschalingsambities. Met onze uitvoerende merken, Buzinezzclub en Werkclub, begeleiden we met succes jongeren in een kwetsbare positie en nieuwe Nederlanders bij de stap naar een baan, de juiste opleiding, of bij de start van een eigen onderneming. Het liefst maken we álle jongeren kansrijk! Daarom gaan we in de komende jaren 10x zoveel ‘members’ verwelkomen bij de clubs. Daar is een krachtige marketingstrategie voor nodig die gericht is op conversie en groei van het aantal deelnemers op onze vestigingen. Wil jij deze uitdagingen in goede banen leiden? Dan kun je per direct starten als Marketingmanager bij de Buzinezzclub Foundation.

In deze rol ga je actief op zoek naar mogelijkheden om meer jongeren aan ons te binden. Het binnenhalen van nieuwe deelnemers en het verder uitbouwen van onze wervingskanalen is jouw primaire doel. Je kunt daarin doorbouwen op de strategie en kennis in de organisatie. Vervolgens richt je jouw pijlen op de toekomst en formuleert een sterk, creatief marketingplan. We willen bouwen aan een beter werkend domein, met meer aandacht en budget om alle jongeren kansrijk te maken. Daarin combineer je merkbeleving, strategie, PR en klantinzichten om tot de juiste communicatie- en mediamix te komen. Met jouw aanpak ben je in staat de organisatie stevig te positioneren en verder te brengen. Je wordt hierin bijgestaan door het team van de Buzinezzclub Foundation, met kennis van online marketing, fondsenwerving, vormgeving en social media. Natuurlijk pak je zelf ook veel op, zodat we snel een stijgende lijn zien in de aanwas van members en in de acquisitie van financiers.

Langetermijnstrategie: presteren én inspireren
Naast het speerpunt werving, denk je ook mee over landelijke bekendheid en de toekomst van onze organisatie. Met onze jarenlange ervaring en best practice methodiek kennen we onze members en de doelgroep goed. We streven naar bovengemiddelde, meetbare resultaten, waarmee we de lat hoog willen leggen voor onszelf en andere organisaties. Bovendien hebben we gefundeerde ideeën waarmee we de sector zouden kunnen verbeteren, in het belang van jongeren. Met het management team stuur je op de juiste koers, zodat we via PR meer bekendheid genereren, onze sterke resultaten kunnen delen, strategische samenwerkingen smeden en stapsgewijs toewerken naar meer kansengelijkheid voor alle jongeren in Nederland.

Dit verwachten we van je:

 • Jouw primaire doel is werving van nieuwe deelnemers en het versterken van onze branding als Foundation en de uitvoerende merken;
 • Je bent MT-lid en verantwoordelijk voor de lange- en kortetermijnstrategie op het gebied van marketing, communicatie en PR;
 • Stuurt een team aan van vaste krachten en externen;
 • Je coördineert de clusters marketing, communicatie, fondsenwerving en werving;
 • Zorgt voor de coördinatie van, en werkt hands-on mee aan, campagnes, events en communicatieprojecten;
 • Weet binnenkomende vragen snel om te zetten naar effectieve acties en projecten;
 • Bewaakt de planning en bent verantwoordelijk voor het marketingbudget;

Dit kunnen we jou bieden:
Het werk dat je bij de Buzinezzclub doet is voor onze members life changing. Het hechte team op onze vestigingen in o.a Rotterdam, Schiedam, Eindhoven en Utrecht, zorgt voor veel succesvolle members. We bouwen bovendien aan een beter werkend domein, met meer aandacht en budget om alle jongeren kansrijk te maken, zowel op gemeenteniveau als op Rijksniveau. Met het team haal je het beste uit jongeren en elkaar, iedere dag weer. Dat doe je vanuit jouw hoofdkwartier in Rotterdam of op één van onze vestigingen. Het is een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie met grote ambities. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime functie, met als hoofdkwartier het servicekantoor in hartje Rotterdam naast CS;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging (onbepaalde tijd);
 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met prestatiemaand;
 • We hebben een intern coaching- en trainingsprogramma, zodat ook jij elke dag groeit en mogelijkheid tot volgen van persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Vrijheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Een goed gevoel! Omdat je bouwt aan een inclusiever en socialer Nederland.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct! Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of reageer via sollicitaties@buzinezzclub.nl. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

•••