fbpx

Vacature Facility & Eventsmedewerker

Ben jij een echte regelaar en hou je van fysiek werk? Bij de Buzinezzclub Foundation kun je jouw tanden zetten in alle lopende facilitaire zaken en evenementen. De foundation ondersteunt jaarlijks honderden ‘members’ in verschillende steden. Wij begeleiden jonge mensen bij de zoektocht naar werk, de juiste opleiding of bij de start van een eigen onderneming. De komende jaren gaan we nieuwe vestigingen openen! Daar komt veel regel- en planwerk bij kijken. Dat deel pak jij op met je collega’s op het servicekantoor. Wil je impact maken met jouw organisatiekracht? Je bent per direct welkom als Facility & Eventsmedewerker bij de Buzinezzclub Foundation.

Zo ziet jouw nieuwe functie eruit:

Je gaat aan de slag op het servicekantoor, de spil van de organisatie. Hier ga je met het team zorgen dat de basis staat op alle vestigingen: je brengt alle benodigdheden in kaart en maakt met het team een planning voor alle lopende zaken. Je kunt jouw taken in hoofdlijnen verdelen in facility & events:

Facility: We hebben vestigingen van de Buzinezzclub en Werkclub in o.a Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Vlaardingen. Op die locaties speelt altijd wel iets: inkoop van trainingsbenodigdheden, aanschaf van nieuw meubilair of lopend onderhoud van de trainingsruimte. Wat de situatie ook is, jij bent gedreven om het snel op te lossen en neemt de uitvoer voor je rekening. Ook nieuwe vestigingen pak je aan. Onze trainers richten zich op de deelnemende members. Tijd is kostbaar, dus zij rekenen op jouw support! Met je team stroomlijn je de taken en delegeert richting de ICT-, Communicatie- of administratie afdeling. Verder houd je lopende onderhoudscontracten in de gaten en zorgt dat we niet voor verassingen komen te staan. Kortom: je zorgt dat alle aandacht van trainers naar de members kan gaan!

Events: Wij houden wel van een feestje! Iedere club heeft zijn eigen doelen. Vanuit het team komen veel verschillende ideeën voor evenementen, meestal ter promotie van de clubs. Jij prioriteert in die ideeën en kiest samen met het MT de juiste route. Je stelt een draaiboek op, zet alle lijnen uit en overlegt met het communicatieteam over drukwerk, uitnodigingen en advertenties. Op de dag zelf ben jij de centrale organisator en het aanspreekpunt voor alle betrokkenen. In de aanloop naar het evenement houd je grip op alle to-do’s en delegeer je waar nodig. Meestal zijn de evenementen kleinschalig, maar soms organiseren we ook grotere evenementen zoals een opening of conferentie. Jij krijgt er energie van en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Dit heb je nodig om de functie goed uit te voeren

  • Je hebt MBO/HBO denk- en werkniveau;
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen;
  • Je bent flexibel en kan omgaan met taken die plotseling tussendoor komen;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je hebt een rijbewijs.

Waarom je wilt werken voor de Buzinezzclub Foundation:

De foundation biedt je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij jouw inzet kunnen we nog sneller groeien en meer jonge mensen verbinden met de arbeidsmarkt. De Buzinezzclub Foundation is enorm ambitieus en toonaangevend in de sector. Jij hebt een belangrijke functie en legt de basis, zodat trainers optimaal kunnen presteren. Samen met het team op het servicekantoor bouw je aan een betere toekomst voor álle Nederlanders. Interesse? Solliciteer direct via het formulier op onze website.

  • We bieden je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket voor 32-36 uur met een salaris van €2.100 tot 2.700 bruto op basis van 40 uur;
  • Voor alle medewerkers is coaching beschikbaar;
  • Je bouwt mee aan een toonaangevende organisatie in een sector die ertoe doet;
  • Veel vrijheid in een team van gedreven professionals;
  • Een informele werksfeer waar jouw stem meetelt.

Interesse?
Wil jij het verschil maken en jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de clubs? Richt jouw brief en CV aan de directeur van de clubs, Leo van Loon via sollicitaties@buzinezzclub.nl of maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website. Klik hier.

•••