fbpx

vacature: Content Creator voor de Buzinezz- en Werkclub

Word jij onze verslaggever achter de schermen?

Video, foto’s en reportages van o.a members en trainingen

De Buzinezzclub en Werkclub barsten van de mooie verhalen, die we graag willen delen. Wil jij ons daarbij helpen? Dan kun jij bij ons aan de slag als content creator. We zijn op zoek naar een productieve, creatieve geest die graag verhalen wil vertellen, makkelijk contact legt en graag vooraan staat met een camera!

De clubs trainen jongeren (Buzinezzclub) en nieuwe Nederlanders (Werkclub) met een uitkering, zodat ze gemakkelijker en sneller een baan kunnen vinden. Achter de schermen gebeurt van alles: trainingen, coaching gesprekken en soms zelfs een barbecue of pitch voor financiers. Het is aan jou om te laten zien wat we doen: in interviews, video’s, social media posts, foto’s of op stories. We willen wekelijks berichten plaatsen op onze socials, waar jij je op uit kunt leven! We bieden ruimte voor jouw creativiteit, maar werken natuurlijk wel met heldere doelen en een planning. Vervolgens zetten we jouw content in voor on- & offline toepassingen: natuurlijk op social-media, maar ook op bedrijfswebsites, flyers & ons magazine. We zoeken een productieve creator, die ondernemend is en graag verhalen vertelt door aansprekende teksten, fotografie en video te combineren. Zo weet je keer op keer al onze doelgroepen te raken, of het nu gaat om potentiële nieuwe deelnemers, vrijwilligers of onze opdrachtgevers.

Je maakt de content niet zomaar! Je levert een grote bijdrage aan de zichtbaarheid van de clubs. Samen met de communicatie manager zet je een strategie uit die moet zorgen voor meer zichtbaarheid, leads voor online campagnes en een sterke branding zowel online als offline. Verder zet je jouw creativiteit in om met het team nieuwe manieren te bedenken om onze boodschap nog verder onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld tijdens teambuilding of vergaderingen.

Zo draagt jouw content bij aan het behalen van de ambitieuze doelen van onze clubs. Tot slot spring je bij in de dagelijks marketing & communicatie uitdagingen die langskomen op het servicekantoor: zoals de uitvoering van mailings of bij de organisatie van (landelijke) evenementen bij de clubs.

Een greep uit jouw taken:

 • Het maken van video’s en reportages voor o.a social-media (concept, filmen, bewerken) > bekijk ook alvast onze video’s op Youtube en social-media
 • Maken van foto’s voor magazine of website
 • Creëren van o.a. testimonials, verslagen en website teksten (in samenwerking met communicatie manager)
 • Content aanleveren voor flyers/drukwerk voor interne en externe communicatie
 • Ondersteunen bij het schrijven van nieuwsbrieven en mailings
 • Plaatsen van content op social media, de bedrijfswebsites en andere kanalen

Het ideale profiel

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond op het gebied van communicatie en/of media
 • Je bent een starter en wil graag groeien als content creator
 • Je bent 16 tot 32 uur in de week beschikbaar
 • Je hebt een goede beheersing van video- en fotobewerkingssoftware
 • Je hebt ervaring met fotografie, video en hebt ervaring met de benodigde apparatuur (ook zenders voor audio e.d)
 • Je weet hoe je een overzichtelijke content planning kunt maken met heldere doelen

Wat bieden we jou

We bieden je een marktconform salaris met de arbeidsvoorwaarden die daarbij horen. In deze functie krijg je veel vrijheid maar we zijn graag productief. Ook kunnen we je een reiskostenvergoeding bieden en ga je regelmatig opstap met het team.

De Buzinezzclub & Werkclub

Je komt terecht in een ambitieuze organisatie. We doen er alles aan om álle jongeren en nieuwe Nederlanders kansen te bieden op een mooie toekomst. Met ons unieke trainingsprogramma ontdekken ‘members’ de talenten die zij bezitten, waarna we samen een plan maken voor de toekomst. De Buzinezzclub richt zich op jongeren die momenteel leven van een uitkering. De Werkclub richt zich op training, taal en de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Zelfredzaamheid en toekomstperspectief is de opbrengst van onze aanpak. In totaal hebben we al meer dan 2000 deelnemers succesvol gemaakt. Die verhalen kun jij ophalen! Samen leveren we een indrukwekkende bijdrage aan het algemene beeld dat bestaat van jongeren en vluchtelingen in onze samenleving. Iedereen kansrijk! Dat is ons doel. Iets voor jou? Solliciteer direct op onze website, we maken graag kennis met je.

•••