fbpx

Vacature: Back Office medewerker op het Servicekantoor in Rotterdam

De Buzinezzclub en Werkclub begeleiden jaarlijkse honderden jongeren bij een stap naar de arbeidsmarkt, door middel van training en coaching. We zijn snel aan het groeien en steeds meer jongeren melden zich bij ons aan. Zij moeten direct gebeld worden, zodat ze snel de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dat doen de back office medewerkers op het Servicekantoor in Rotterdam. Zij pakken de aanmeldingen op door te bellen, mailen of appen. Door het groeiende aantal aanmeldingen heeft het team van back office medewerkers, snel versterking nodig. Wil jij het eerste contact zijn voor nieuwe members bij de Buzinezzclub en Werkclub? Dan kun je per direct starten als back office medewerker in het centrum van Rotterdam.

Als back office medewerker ga je aan de slag op het servicekantoor. Je pakt de nieuwe aanmeldingen op, houdt de aanmeldlijsten bij en logt zorgvuldig in het systeem wat de voortgang is. Je bent het eerste contact met een potentiële deelnemer. Je belt ze op en legt uit hoe het programma eruit ziet, controleert of de jongeren voldoen aan onze criteria en checkt wanneer ze langs kunnen komen op één van de vestigingen voor een intakegesprek. Je kunt daarbij gebruikmaken van een uitgeschreven belscript.

Is er een match? Geweldig, dan hebben we een nieuwe member te pakken! Vervolgens plan je een gesprek in met het team van trainers in Rotterdam, Utrecht, Schiedam of Eindhoven. Zo heb je in deze rol veel contact met jongeren. Daarom vragen we je ook om mee te denken over het belproces en je ervaringen: hoe zijn de gesprekken, passen de aanmeldingen goed bij ons aanbod en hoe kunnen we het proces verbeteren? Samen zorgen we voor een optimale service voor nieuwe members bij de Buzinezzclub en Werkclub!

Wat we van jou vragen:

 • Je vindt het leuk om contact te leggen via de telefoon, Whatsapp of e-mail;
 • Je bent georganiseerd: je houdt goed bij wie je hebt gesproken en wie we nog eens na moeten bellen;
 • Aanstekelijke energie en een sterke drive om jongeren (Buzinezzclub) en nieuwe Nederlanders (Werkclub) te helpen;
 • Ervaring met loggen in begeleidingssystemen;
 • Ervaring in het werken met een belscript.

Dit kunnen we jou bieden:
Het werk dat je bij de Buzinezzclub doet is voor onze members life changing. Het hechte team op onze vestigingen in o.a Rotterdam, Schiedam, Eindhoven en Utrecht, zorgt voor veel succesvolle jongeren. Met het team sta je klaar voor alle jongeren die support nodig hebben. Dat is belangrijk werk voor een kwetsbare doelgroep. Jouw rol, als eerste contact, is daarom heel belangrijk. Als tegenprestatie voor je werk, kunnen we je dit bieden:

 • Een functie voor 24 tot 32 uur per week;
 • Een halfjaarcontract met zicht op verlenging (jaarcontract/onbepaalde tijd);
 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met bonusregeling.
 • We hebben een intern coaching- en trainingsprogramma, zodat ook jij elke dag groeit en mogelijkheid tot volgen van persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Vrijheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Een goed gevoel! Omdat je bouwt aan een inclusiever en socialer Nederland.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct! Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: back office medewerker). Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

•••