fbpx

Single Mom Sanne barst weer van de energie

Magere 6 “Voor de Buzinezzclub zag mijn leven er heel anders uit. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje, ben ik 40 kg aangekomen. Ik zat niet lekker in mijn vel, hing thuis op de bank en kon geen leuke baan vinden. Als ik mijn leven toen een cijfer zou moeten geven, zou het niet hoger zijn dan een magere 6.”

Wij Eindhoven “Op een dag was ik het afwachten zat en belde mijn contactpersoon van Wij Eindhoven. Ik wilde doen wat ik leuk vond, alleen wist ik niet hoe. Daarom heeft hij mij doorgestuurd naar de Buzinezzclub. De kennismaking met trainer Sjoerd was heel fijn. Hij luisterde echt naar mijn verhaal en naar wat IK wilde.”

Groepsgevoel “Wat ik fijn vind aan de Buzinezzclub is het groepsgevoel; je staat er niet alleen voor. Door privéomstandigheden is dit jaar mijn droom om Nederlands kampioen te worden aan mijn neus voorbij gegaan. De volgende dag kwam ik met gebak naar de Buzinezzclub en heb mijn verhaal aan de groep gedaan. Iedereen was er ècht voor me en dat voelde zo goed. De trainers beurden me op en daardoor heb ik weer het volle vertrouwen dat de beker volgend jaar van mij is!”

Obstakels “Mijn grootste obstakel is dat ik obstakels zag. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik eerst een diploma moest halen, terwijl ze mij bij de Buzinezzclub juist hebben geleerd om mijn eigen ervaring en netwerk te gebruiken. Zo ben ik dan ook aan mijn huidige baan in de sportschool terecht gekomen.”

Zelfvertrouwen “Naarmate ik steeds meer begon af te vallen, stond ik zekerder in het leven. Ik weet dat veel vrouwen niet tevreden zijn over zichzelf en wat dit met je doet als persoon. Ook weet ik hoe belangrijk de hulp is die je krijgt. Daarom support ik juist deze groep vrouwen om de beste versie van zichzelf te worden.”

Doorzettingsvermogen “Het proces vooraf aan een Bodybuilding wedstrijd duurt ongeveer 4 maanden. Hoe dichter je bij de wedstrijd komt, des te minder koolhydraten en calorieën je binnen mag krijgen. De laatste week, de peak week, is het aller heftigst. Ik drink dan 10 liter water met zout op een dag, zodat het vocht in mijn lichaam wordt afgedreven. Dit weten mijn collega’s bij de Buzinezzclub ook, omdat ik dan haast heel de dag op het toilet zit, haha. Bij de laatste training voor de wedstrijd moet je net zo lang doorgaan totdat je spieren zijn uitgeput. Mijn coach maakt weleens het grapje ‘Je mag niet van de fiets af, totdat je huilt of moet overgeven’.”

Dikke 9 “Waar ik het meest trots op ben, is dat vanaf het moment dat ik het roer heb omgegooid 7 jaar geleden, ik mijn dromen nooit meer aan de kant heb gezet. Ik geef mijn leven nu een dikke 9.”

#motivation “Tegen degene die zich in de oude ik herkennen wil ik zeggen: ‘Als ik het kan, kan jij het ook!’”

Wil jij ook een baan vinden die bij jou past? Kom kennismaken met Buzinezzclub en bespreek de mogelijkheden!

 

•••