Partners

Zoveel mogelijk jongeren een kans bieden op een succesvolle toekomst. Met die ambitie timmert de Buzinezzclub sinds 2009 aan de weg. Sindsdien hebben wij met tal van partners de handen in één geslagen, omdat ook zij geloven in de talenten van jongeren en de impact van de Buzinezzclub. Bij het succes van de Buzinezzclub spelen partners, bedrijven, gemeenten en fondsen een cruciale rol. Door samen kansen te creëren kunnen we meer betekenen voor jongeren in Nederland. Wil jij ook investeren in de professionals van de toekomst en jeugdwerkloosheid aanpakken?
De Buzinezzclub komt graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

De Buzinezzclub werd in 2009 opgericht in Rotterdam. Sinds 2014 opereert de...
» lees meer
Gemeente Rotterdam

De Buzinezzclub werd in 2009 opgericht in Rotterdam. Sinds 2014 opereert de Buzinezzclub vanuit het hart van de stad, het Hofplein. De Gemeente Rotterdam is een actieve partner van de Buzinezzclub en denkt mee in de grootschalige aanpak van jeugdwerkloosheid.

De Buzinezzclub is sinds 2014 gevestigd in Den Haag, in verzamelpand BINK36....
» lees meer
Gemeente Den Haag

De Buzinezzclub is sinds 2014 gevestigd in Den Haag, in verzamelpand BINK36. De Buzinezzclub wordt bij de uitvoering van haar doelstellingen actief gesteund door de gemeente Den Haag in uitvoering en uitbreiding van regionale naamsbekendheid.

De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale Sociale Dienst voor de gemeenten...
» lees meer
Sociale Dienst Drechtsteden

De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale Sociale Dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Samen vormen deze gemeenten de regio Drechtsteden. De Sociale Dienst Drechtsteden is een actieve partner van de Buzinezzclub en denkt mee in de grootschalige aanpak van jeugdwerkloosheid in de regio.

Het Oranje Fonds is in 2002 ontstaan toen het als cadeau werd...
» lees meer
Oranje Fonds

Het Oranje Fonds is in 2002 ontstaan toen het als cadeau werd aangeboden als huwelijkscadeau aan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door de steun van het fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Het Oranje Fonds wil enerzijds sociale samenhang en anderzijds sociale participatie bevorderen.

ABN AMRO behoort tot de drie grootste banken van Nederland en levert...
» lees meer
ABN AMRO

ABN AMRO behoort tot de drie grootste banken van Nederland en levert diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor de Buzinezzclub is ABN AMRO een belangrijke sparringspartner en ondersteunt zij bij de begeleiding van de jongeren onder andere door het bieden van experts, kennis en coaching.

Een arbeidsmarkt waar voor iedereen plaats is, ook voor werkzoekenden die een...
» lees meer
Start Foundation

Een arbeidsmarkt waar voor iedereen plaats is, ook voor werkzoekenden die een kwetsbare positie innemen. Vanaf het begin in 1998 was dat de filosofie van Start Foundation. Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt. Samen met de Start Foundation, de gemeente Rotterdam en ABN AMRO maakt de Buzinezzclub deel uit van de eerste Social Impact Bond.

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in...
» lees meer
Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit een coöperatieve grondslag verbindt de Rabobank mensen en delen zij kennis. De Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Voor de Buzinezzclub zet de Rabobank zich in Den Haag actief in om de jongeren vooruit te helpen, onder andere door het delen van kennis en expertise.

Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio...
» lees meer
Fonds 1818

Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten. De Buzinezzclub Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.

De Stichting Boschuysen is een vermogensfonds met als doelstelling het bevorderen van...
» lees meer
Stichting Boschuysen

De Stichting Boschuysen is een vermogensfonds met als doelstelling het bevorderen van de opvang , verzorging, opvoeding, scholing en ontwikkeling van jeugdige personen, in beginsel niet ouder dan dertig jaar, die maatschappelijk gezien hulp van derden nodig hebben. In 2014 bestond de Stichting Boschuysen 450 jaar.

De Stichting Levi Lassen is een vermogensfonds dat in 1957 werd opgericht...
» lees meer
Levi Lassen

De Stichting Levi Lassen is een vermogensfonds dat in 1957 werd opgericht door de heer Jacques Levi Lassen, een Haagse ondernemer die zijn geld verdiende in de mode-industrie en het bijbehorende vastgoed. Het doel van de stichting is om organisaties die zich inzetten voor sociale en economische rechtvaardigheid financieel te ondersteunen.

Fonds 21 steunt projecten en initiatieven voor Kunst & Cultuur en Jongeren...
» lees meer
FONDS 21

Fonds 21 steunt projecten en initiatieven voor Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Binnen Jongeren & Maatschappij stimuleert Fonds 21 initiatieven van professionele organisaties waardoor jongeren meer zelfredzaam worden, zoals de Buzinezzclub!

Of je nu op zoek bent naar vast of tijdelijk werk, parttime...
» lees meer
Olympia Uitzendbureau

Of je nu op zoek bent naar vast of tijdelijk werk, parttime of fulltime aan de slag wil. Olympia Uitzendbureau helpt jou met het vinden van je nieuwe baan! Olympia bestaat sinds 1969 en heeft inmiddels een sterk online netwerk en zo’n 85 reguliere en 50 inhouse vestigingen verspreid over heel Nederland. Olympia is een partner van de Buzinezzclub Drechtsteden en ondersteunt de jongeren middels kennis, kansen en netwerk.

Randstad Holding NV is een wereldwijd bedrijf dat zich bezighoudt met uitzendwerk...
» lees meer
Randstad

Randstad Holding NV is een wereldwijd bedrijf dat zich bezighoudt met uitzendwerk en HR-diensten. Randstad werd in 1960 in Nederland opgericht door Frits Goldschmeding en is actief in circa 39 landen.

Het Da Vinci College in Dordrecht biedt diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende...
» lees meer
Da Vinci College

Het Da Vinci College in Dordrecht biedt diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgt bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen. Daarnaast biedt het Da Vinci College educatie- en inburgeringsopleidingen, vavo en enkele hbo-opleidingen aan. Het Da Vinci College is een partner van de Buzinezzclub Drechtsteden en denkt actief mee in kansen en mogelijkheden voor jongeren.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument én keurmerk dat...
» lees meer
PSO Nederland

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument én keurmerk dat de mate van Sociaal Ondernemen objectief zichtbaar maakt. De Buzinezzclub scoort maximaal op de Prestatieladder en heeft hiervoor een certificaat in ontvangst genomen.

De Buzinezzclub lanceerde november 2015 de Social Impact Bond Utecht, samen met de...
» lees meer
Gemeente Utrecht

De Buzinezzclub lanceerde november 2015 de Social Impact Bond Utecht, samen met de gemeente Utrecht, ABN AMRO en het Oranje Fonds. In het voorjaar van 2016 opent de Buzinezzclub haar deuren in Utrecht waar jaarlijks 100 jongeren deel kunnen nemen aan het Buzinezzclubprogramma.

Op 29 juni lanceerde de Buzinezzclub haar derde Social Impact Bond in...
» lees meer
Gemeente Eindhoven

Op 29 juni lanceerde de Buzinezzclub haar derde Social Impact Bond in Eindhoven, samen met de Gemeente Eindhoven, ABN AMRO en Start Foundation. De Gemeente Eindhoven is een actieve partner van de Buzinezzclub en denkt mee in de grootschalige aanpak van jeugdwerkloosheid

 

 

LDC Business, een internetbedrijf dat innovatieve loopbaaninstrumenten ontwikkelt op het gebied van...
» lees meer
LDC

LDC Business, een internetbedrijf dat innovatieve loopbaaninstrumenten ontwikkelt op het gebied van loopbaan- en studiekeuzes. LDC koppelt de resultaten van de verschillende testjes direct aan een complete beroependatabase. Zo kunnen members en trainers eenvoudig en gericht informatie opvragen over opleidingen, cursussen, actuele vacatures, stages, leerwerk- en vrijwilligersplekken.

Woon je in Eindhoven en heb je ondersteuning nodig bij het vinden...
» lees meer
WIJeindhoven

Woon je in Eindhoven en heb je ondersteuning nodig bij het vinden van werk of opleiding? Dan helpt WIJeindhoven je op weg. WIJeindhoven is een belangrijke partner van de Buzinezzclub in Eindhoven en doet er alles aan om de kansen voor jongeren in de regio te vergroten.

Q2W is een doorgewinterde dienstverlener op het gebied van flexibele inzet van...
» lees meer
Q2W Personeelsdiensten

Q2W is een doorgewinterde dienstverlener op het gebied van flexibele inzet van personeel, gespecialiseerd in uitzendkrachten. Q2W ondersteunt de Buzinezzclub en bemiddelt members voor vaste en tijdelijke functies in Eindhoven.