Investeren in de toekomst. De Buzinezzclub weet hoe!

De Buzinezzclub zet zich al ruim 10 jaar in voor kwetsbare jongeren met een bewezen unieke aanpak, ook in crisisjaren. Jongeren zonder werk, zonder of met beperkte opleiding, soms chronisch ziek en in een uitkering. De Buzinezzclub heeft een sterke aanpak ontwikkeld om jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt te trainen en te coachen, zodat zij zelfredzaam worden en een carrière op kunnen bouwen. Wij geven ze een kans: met onze meerjarige aanpak met intensieve begeleiding hebben we al duizenden jongeren begeleid richting opleiding, werk of een onderneming. En met effect!

Maar ook al is onze aanpak door de ILO benoemd tot worldwide best practice, we kunnen het niet alleen: er zijn stage- en werkplekken nodig, we maken dankbaar gebruik van vrijwillige coaches en we kunnen niet zonder financiering. Daarom zoeken we proactief samenwerking met andere onmisbare spelers zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en fondsen. De route naar een inclusieve arbeidsmarkt die werkt voor iedereen, leggen we graag samen met jou af!

Samenwerken met de Buzinezzclub

  • Fondsen & Stichtingen

    Geef effectief en ondersteun de bewezen effectieve aanpak (link naar aanpak onder wij) om kwetsbare jongeren kansrijk te maken op een inclusieve arbeidsmarkt.

  • Bedrijfsleven

    Zet jouw expertise in, maak werk van diversiteit of zet je medewerkers in als vrijwillige coach.

  • Gemeenten en onderwijsinstellingen

    Bespaar op uitkeringen en andere voorzieningen door het voorkomen van voortijdig schoolverlaten, betere doorstroom naar de arbeidsmarkt en uitstroom uit de uitkering.

Doet jouw gemeente, bedrijf of fonds ook mee? Zij gingen jou voor:

 

Wil jij graag samenwerken met de Buzinezzclub?

Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

reCAPTCHA is required.
•••