fbpx

Investeren in de toekomst. De Buzinezzclub weet hoe!

De Buzinezzclub zet zich al ruim 10 jaar in voor kwetsbare jongeren met een bewezen unieke aanpak, ook in crisisjaren. Jongeren zonder werk, zonder of met beperkte opleiding, soms chronisch ziek en in een uitkering. De Buzinezzclub heeft een sterke aanpak ontwikkeld om jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt te trainen en te coachen, zodat zij zelfredzaam worden en een carrière op kunnen bouwen. Wij geven ze een kans: met onze meerjarige aanpak met intensieve begeleiding hebben we al duizenden jongeren begeleid richting opleiding, werk of een onderneming. En met effect!

Maar ook al is onze aanpak door de ILO benoemd tot worldwide best practice, we kunnen het niet alleen: er zijn stage- en werkplekken nodig, we maken dankbaar gebruik van vrijwillige coaches en we kunnen niet zonder financiering. Daarom zoeken we proactief samenwerking met andere onmisbare spelers zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en fondsen. De route naar een inclusieve arbeidsmarkt die werkt voor iedereen, leggen we graag samen met jou af!

Samenwerken met de Buzinezzclub

 • Gemeenten

  Bied uitkeringsgerechtigden in jouw gemeente maatwerk begeleiding naar baan, opleiding of eigen bedrijf als aanvulling op het werk van de consulent en bespaar zo op kosten voor uitkeringen en andere voorzieningen. Onder meer de gemeenten Rotterdam, Eindhoven en Utrecht kozen al voor samenwerking met de Buzinezzclub.
 • Onderwijs

  DRSTRM is er voor beroepsopleiders die alle studenten in een baan willen zien. Zo maken de Buzinezzclub en Albeda Startcollege samen al jaarlijks tientallen entreestudenten in Rotterdam duurzaam succesvol op de arbeidsmarkt.
 • Bedrijven

  Zet jouw expertise in, maak werk van diversiteit of zet je medewerkers in als vrijwillige coach: dankbaar werk en goed voor de eigen ontwikkeling. Zo zetten medewerkers van Pfizer zich in als coach voor jongeren met een chronische aandoening.
 • Fonds/stichting

  Geef effectief en ondersteun de bewezen aanpak van de Clubs om kwetsbare jongeren kansrijk te maken op een inclusieve arbeidsmarkt. Met ondersteuning van onder meer FNO Zorg voor kansen en Goldschmeding Foundation timmeren we aan de opschaling van ons werk om veel meer jongeren te helpen naar baan, opleiding of eigen bedrijf.
Bied uitkeringsgerechtigden in jouw gemeente maatwerk begeleiding naar baan, opleiding of eigen bedrijf als aanvulling op het werk van de consulent en bespaar zo op kosten voor uitkeringen en andere voorzieningen. Onder meer de gemeenten Rotterdam, Eindhoven en Utrecht kozen al voor samenwerking met de Buzinezzclub.
 • Chronisch Kansrijk

  Werk voor jongeren met een chronische aandoening extra lastig? Zeker. Daarom bieden we juist hen maatwerk begeleiding naar baan, opleiding of eigen bedrijf: Chronisch Kansrijk!

 • DRSTRM

  Veel entreestudenten maken moeizaam de slag naar werk. Een coach en de juiste vaardigheden maken de weg vrij voor stage, (BBL) werkplek of zelfs ondernemerschap!

 • Van bankzitter naar baas

  Nieuwe kansen na de coronacrisis? Vast, maar voortijdig schoolverlaters, spookjongeren en anderen tussen wal en schip staan achteraan. Ons programma helpt ze van bankzitter naar baas.

 • Coaches voor Kansen

  Als coach zorg je ervoor dat jongeren écht vooruit gaan! Jouw ervaren medewerkers doen dankbaar werk én ontwikkelen hun eigen vaardigheden. Van coachen word je samen sterker!

 • Nieuwe Nederlanders maken er werk van

  Nieuwe plek, nieuwe mensen, nieuwe taal. En met onze training en coaching maken nieuwe Nederlanders die willen werken ook succesvol de stap naar een nieuwe baan.

Doet jouw gemeente, bedrijf of fonds ook mee? Zij gingen jou voor:

Wil jij graag samenwerken met de Buzinezzclub?

Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

reCAPTCHA is required.
•••