Vacature: Manager Finance Control

Draag bij aan Sociale Impact met Buzinezzclub, Taalclub en Werkclub – 24-32u p/week

Wil jij met jouw talent en inzet het verschil maken voor honderden mensen per jaar? De Buzinezz-, Taal- & Werkclub groeien snel en begeleiden nu 1.000 jongeren met een uitkering (Buzinezzclub) en 500 vluchtelingen (Taal- & Werkclub) in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Eindhoven. We bieden deelnemers een beproefd trainingsprogramma gericht op succes, waarbij zij snel de stap kunnen maken van uitkering naar een opleiding, baan of eigen bedrijf. Met resultaat: 55-72% verlaat de uitkering. Ons DNA zorgt ervoor dat we ondernemend, optimistisch en persoonlijk opereren. Dat zie je terug in onze persoonlijke benadering, het herkenbare clubgevoel en onze belofte: ‘eens een member, altijd een member!’

Zowel de clubs als het hoofdkantoor team zijn in de afgelopen jaren snel gegroeid en het einde van die groei is nog lang niet in zicht. Daarom zoeken we een medior Finance & Control om het team van 35 mensen te versterken en de directeur en met name de operationeel manager Keurmerken & Control te assisteren om onze daden, contracten en financiën ‘in sync’ te houden.

  • Jij hebt al enkele jaren ervaring en brede kennis van administratie, keurmerken en processen. Je bent analytisch sterk, zeer precies en resultaatgericht. Je zet graag je kennis in om de backoffice van onze sociale onderneming te stroomlijnen, zodat we onze ambitieuze doelen kunnen behalen, beloftes nakomen en continu door kunnen groeien. Jij houdt overzicht op de voortgang en realisatie van verschillende contracten (o.a met fondsen, ondersteuning bij aanbestedingen & financiële rapportage naar sociale investeerders) en de aansluiting op de begrotingen en overige doelen/prestaties.
  • Je hebt een instinct voor non-conformities en weet de daadkrachtige, inspirerende trainers te wijzen op het belang van het blauwe, administratieve deel van hun functie. Zonder keurmerken en verantwoording, zijn er geen clubs…
  • Je denkt mee over de manier waarop de berg aan data die we bijhouden, beter gebruikt kan worden, zodat de sterk operationeel ingestelde managers en hun teams helder inzicht hebben in hun resultaten met de members, voortgang en financiële kaders.
  • Ook denk je (ver) vooruit en zorg je dat we op te leveren projectrapportages, (project)begrotingen en andere stukken ruim op tijd opleveren. Je werkt nauw samen met de algemeen directeur, operationeel managers, office manager, administratief medewerker, externe boekhouder en strategisch/financieel adviseur. Iedere club bestaat grotendeels uit doeners met een continue stroom van nieuwe ideeën om nóg meer succes te boeken. Jouw analytische kracht is daarom cruciaal zodat we de basis niet uit oog verliezen en langlopende afspraken nakomen. Door onze talenten te bundelen kunnen we het maximale bereiken voor jongeren en vluchtelingen in Nederland.

Ben jij benieuwd hoe het is om in een sociale, resultaatgerichte organisatie te werken? Ga dan bij ons aan de slag als Medio Finance & Control op ons hoofdkantoor naast Rotterdam Centraal Station (en de Biergarten ;-).

Het ideale profiel:

  • Je hebt een WO/HBO-opleiding afgerond op het gebied van financiën/economie
  • Je bent minimaal 24-32 uur in de week beschikbaar
  • Je hebt ervaring in verschillende banen met AO IC in snelgroeiende organisaties
  • Je bent analytisch en doelgericht
  • Je weet zaken helder neer te zetten in woord en beeld
  • Je wilt je kennis inzetten om maatschappelijk het verschil in Nederland te maken

Wat bieden we jou
De functie is voor 24-32 uur per week en met een arbeidscontract of op ZZP-basis in te vullen. We bieden een marktconform salaris (2.400-2.800 op fulltime basis). Je werkt in een jong, betrokken en ambitieus team, vooral op het projectkantoor in Rotterdam Centrum. We hebben een uitgebreid programma voor organisatie ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van teamleden.

De Buzinezzclub, Taalclub & Werkclub: iedereen kansrijk!
Je komt terecht in een organisatie die zich hard maakt voor jongeren en vluchtelingen. De Buzinezzclub richt zich op jongeren die momenteel leven van een uitkering. De Taal- en Werkclub richten zich op taalonderwijs (inburgering) en de eerste stappen op de arbeidsmarkt voor vluchtelingen. Deze drie clubs zijn de afgelopen vier jaar gegroeid vanuit Rotterdam. Inmiddels zijn we gevestigd in vier steden met de ambitie om sterk te groeien in de komende jaren. Bij alle clubs doen we er alles aan om de deelnemers op succesvolle en duurzame wijze te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Zelfredzaamheid, levensgeluk en toekomstperspectief vormen de opbrengst van onze aanpak. In totaal hebben meer dan 1.500 deelnemers deelgenomen aan onze programma’s. Samen leveren we een indrukwekkende bijdrage aan het algemene beeld dat bestaat van jongeren en vluchtelingen in onze samenleving. Iedereen kansrijk! Dat is ons doel. Iets voor jou? Solliciteer direct, we maken graag kennis met je.