29 maart 2016

In gesprek met Jeffrey, Senior Member uit Rotterdam

Senior Member Jeffrey heeft in maart 2014 deelgenomen aan het Buzinezzclub programma. Voor zijn deelname heeft hij veel tegenslagen gehad, maar nu heeft hij zijn carrière op de rit. Momenteel werkt hij als ‘Client service representative’ en heeft een contract getekend voor onbepaalde tijd. Jeffrey vertelt ons zijn verhaal:

Jeffrey: “Voordat ik koos voor de Buzinezzclub was mijn leven een ramp. Ik zag het niet positief in, zakelijk gezien. Na de 100e afwijzing zakt de moed flink in je schoenen. Als je al een afwijzing krijgt! Vaak kreeg ik niet eens een reactie terug op mijn sollicitatie. Ik was vooral mijn motivatie kwijt in het willen werken en solliciteren, door de vele afwijzingen.

Bij de Buzinezzclub is mijn creativiteit geprikkeld. Ik kon er iets met mijn ideeën, maar nog belangrijker: de Buzinezzclub deed mij zelf inzien of mijn ideeën reeël waren of niet. Mede dankzij de Buzinezzclub is mijn leven nu in zeer positieve zin veranderd. Ik heb rust, een vast en stabiel inkomen, ik heb mijn persoonlijke administratie op orde en kan met een positief gevoel vooruit kijken. Iets wat ik de maanden voor de Buzinezzclub niet had. Nu ben ik aan de slag gegaan bij een mobiele telefonieprovider. Een jong bedrijf dat nog erg groeit. Ik heb daar de functie ‘Client service representative’. Eigenlijk een luxe woord voor klantenservice. Ik doe er echter veel meer. Ik voer webcare uit voor het bedrijf, technische dienst en mag regelmatig ideeën delen. Ik heb net voor onbepaalde tijd een contract getekend!”