13 september 2018

Gezocht: ondernemende jongeren in Utrecht!

Utrecht – Op donderdag 20 september vindt START plaats: dé masterclass ondernemen voor jongeren uit Utrecht. Hassan, o.a member van de Buzinezzclub en zpp’er Personal Trainer, en succesvol ondernemer Romy Kaus, nemen in 75 minuten de ins & out’s van het vak door. START is speciaal voor jongeren tot 35 jaar, die momenteel niet werken of studeren. Enthousiaste deelnemers kunnen na START doorpakken bij de Buzinezzclub, waar zij in 6 maanden o.a hulp krijgen bij het schrijven van een businessplan. START vindt plaats op 20 september, vanaf 15:30 uur aan de Leidseveer 2 in Utrecht. Aanmelden via buzinezzclub.nl/start-030/ Deelname aan de masterclass en de Buzinezzclub is voor jongeren kosteloos.

Tijdens START vertelt Hassan zijn vrhaal. Als member van de Buzinezzclub kent hij persoonlijk het traject. “Toen ik voor de eerste keer bij de Buzinezzclub naar binnen stapte, voelde ik meteen de goede vibe. Ben blij dat ik deze stap heb genomen”. Ook Romy Kaus vertelt haar verhaal en kent de obstakels waarmee iedere starende ondernemer te maken krijgt. Maar wat is ondernemen precies? En hoe kun je van je talent je beroep maken? Jongeren die momenteel niet werken of een opleiding volgen, kunnen het ondernemerschap ontdekken tijdens START op 20 september. START is een initiatief van de Buzinezzclub.  Na START kunnen enthousiaste deelnemers gratis doorstromen naar de Buzinezzclub en in 6 maanden een bedrijfsplan uitwerken met aanvullende ondersteuning en coaching.

Buzinezzclub: een opleiding, baan of starten met een eigen onderneming
Jongeren tussen de 17 en 35 jaar uit Utrecht, die momenteel niet werken of studeren, kunnen terecht bij de Buzinezzclub. In 6 maanden begeleidt de Buzinezzclub jongeren richting de arbeidsmarkt. Ervaren trainers helpen jongeren bij het vinden van de juiste opleiding, een baan of bij de start van een eigen bedrijf. Een uitgebreid programma met coaching, workshops en persoonlijke begeleiding vormt de basis van het programma en is bovendien kosteloos voor jongeren. Als speciaal event vind nu START plaatst, dé masterclass ondernemen voor jongeren.

Kijk voor meer informatie op www.buzinezzclub.nl/Utrecht

Programma: START jouw onderneming

Datum:                20 september

Tijden:                 van 15.30 tot 18.00 uur

Adres:                  TRIBES Utrecht Centraal (Leidseveer 2, 3511 SB in Utrecht)