9 oktober 2018

Gezocht: ondernemende jongeren in Eindhoven!

Eindhoven – Op dinsdag 9 oktober vindt START plaats: dé masterclass ondernemen voor jongeren uit Eindhoven. Evert Fila, o.a oprichter van Kinki Kappers, neemt in 55 minuten de ins & out’s van het vak door. START is speciaal voor jongeren tot 35 jaar, die momenteel niet werken of studeren. Enthousiaste deelnemers kunnen na START doorpakken bij de Buzinezzclub, waar zij in 6 maanden o.a hulp krijgen bij het schrijven van een businessplan. START vindt plaats op 9 oktober, vanaf 18:30 uur aan de Bogert 1 in Eindhoven (BounceSpace). Aanmelden via buzinezzclub.nl/start-040  Deelname aan de masterclass en de Buzinezzclub is voor jongeren kosteloos.

Tijdens START vertelt Evert Fila zijn verhaal. Als multiondernemer kent Fila de obstakels waarmee iedere startende ondernemer te maken krijgt. Maar wat is ondernemen precies? En hoe kun je van je talent je beroep maken? Jongeren die momenteel niet werken of een opleiding volgen, kunnen het ondernemerschap ontdekken tijdens START op 9 oktober. START is een initiatief van de Buzinezzclub.  Na START kunnen enthousiaste deelnemers gratis doorstromen naar de Buzinezzclub en in 6 maanden een bedrijfsplan uitwerken met aanvullende ondersteuning en coaching.

Buzinezzclub: een opleiding, baan of starten met een eigen onderneming
Jongeren tussen de 17 en 35 jaar uit Eindhoven, die momenteel niet werken of studeren, kunnen terecht bij de Buzinezzclub. In 6 maanden begeleidt de Buzinezzclub jongeren richting de arbeidsmarkt. Ervaren trainers helpen jongeren bij het vinden van de juiste opleiding, een baan of bij de start van een eigen bedrijf. Een uitgebreid programma met coaching, workshops en persoonlijke begeleiding vormt de basis van het programma en is bovendien kosteloos voor jongeren. Als speciaal event vind nu START plaatst, dé masterclass ondernemen voor jongeren.

Kijk voor meer informatie op www.buzinezzclub.nl/Eindhoven

 

Programma: START jouw onderneming

Datum:                9 oktober

Tijden:                 van 18.30 tot 20.30 uur

Adres:                  BounceSpace in Eindhoven. (Bogert 1, 5612 LX in Eindhoven)