fbpx

Content Creator voor de Buzinezz- en Werkclub: Word jij onze verslaggever achter de schermen?

Video, foto’s en reportages van o.a members en trainingen

De Buzinezzclub en Werkclub barsten van de mooie verhalen, die we graag willen delen. Wil jij ons daarbij helpen? Dan kun jij bij ons aan de slag als content creator. We zijn op zoek naar een productieve, creatieve geest die graag verhalen wil vertellen, makkelijk contact legt en graag vooraan staat met een camera (iPhone)!

De clubs trainen jongeren (Buzinezzclub) en nieuwe Nederlanders (Werkclub) met een uitkering, zodat ze gemakkelijker en sneller een baan kunnen vinden. Achter de schermen gebeurt van alles: trainingen, coaching gesprekken en soms een barbecue of pitch voor financiers. Het is aan jou om te laten zien wat we doen: in interviews, video’s, social media posts, foto’s of op stories. We willen wekelijks berichten plaatsen op onze socials, waar jij je op uit kunt leven! We bieden ruimte voor jouw creativiteit, maar werken natuurlijk wel met heldere doelen en een planning. Je maakt de content ook niet zomaar! Je levert een grote bijdrage aan de zichtbaarheid van de clubs. Vervolgens zetten we jouw content in voor on- & offline toepassingen: natuurlijk op social-media, maar ook voor advertenties, op onze bedrijfswebsites, flyers en ons magazine.

We zoeken een productieve creator, die ondernemend is en graag verhalen vertelt door aansprekende teksten, fotografie en video te combineren. Zo weet je keer op keer al onze doelgroepen te raken, of het nu gaat om potentiële nieuwe deelnemers, vrijwilligers of onze opdrachtgevers.

Tot slot spring je bij in de dagelijks marketing & communicatie uitdagingen die langskomen op het servicekantoor: zoals de uitvoering van mailings of bij de organisatie van (landelijke) evenementen bij de clubs. Samen met de communicatie manager zet je een strategie uit die moet zorgen voor meer zichtbaarheid, leads voor online campagnes en een sterke branding zowel online als offline. Zo draagt jouw content bij aan het behalen van de ambitieuze doelen van de clubs!

Een greep uit jouw taken:

 • Het maken van video’s en reportages voor o.a social-media (concept, filmen, bewerken) > bekijk ook alvast onze video’s op Youtube en social-media (Instagram, LinkedIn, Facebook, Youtube & TikTok);
 • Maken van foto’s voor magazine of website;
 • Creëren van o.a. testimonials, verslagen en website teksten (in samenwerking met communicatie manager);
 • Content aanleveren voor flyers/drukwerk voor interne en externe communicatie;
 • Ondersteunen bij het schrijven van nieuwsbrieven en mailings;
 • Plaatsen van content op social media, de bedrijfswebsites en andere kanalen;
 • Bijhouden van de ontwikkelingen en trends op het gebied van content creatie.

Het ideale profiel

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond op het gebied van communicatie en/of media;
 • Je bent een starter en wil graag groeien als content creator;
 • Je bent 16 tot 32 uur in de week beschikbaar;
 • Je hebt een goede beheersing van video- en fotobewerkingssoftware (Adobe);
 • Je bent niet verlegen en durft makkelijk een praatje te maken met onze members;
 • Je hebt ervaring met fotografie, video en eventueel apparatuur;
 • Je weet hoe je een overzichtelijke content planning kunt maken met heldere doelen;
 • Je bent zelfstandig en een aanpakker.

Wat bieden we jou
We bieden je een marktconform salaris met de arbeidsvoorwaarden die daarbij horen. In deze functie krijg je veel vrijheid maar we zijn graag productief. Ook kunnen we je een reiskostenvergoeding bieden en ga je regelmatig opstap met het team. Je krijgt een iPhone 12 om foto’s en video mee te maken en om onze socials bij te houden. Daarnaast krijg je ook een microfoon (voor de iPhone) die je kunt gebruiken bij het maken van video’s.

De Buzinezzclub & Werkclub
Je komt terecht in een ambitieuze organisatie. We doen er alles aan om álle jongeren en nieuwe Nederlanders kansen te bieden op een mooie toekomst. Met ons unieke trainingsprogramma ontdekken ‘members’ de talenten die zij bezitten, waarna we samen een plan maken voor de toekomst. De Buzinezzclub richt zich op jongeren die momenteel leven van een uitkering. De Werkclub richt zich op training, taal en de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Zelfredzaamheid en toekomstperspectief is de opbrengst van onze aanpak. In totaal hebben we al meer dan 2.000 deelnemers succesvol gemaakt. Die verhalen kun jij ophalen! Samen leveren we een indrukwekkende bijdrage aan het algemene beeld dat bestaat van jongeren en vluchtelingen in onze samenleving. Iedereen kansrijk! Dat is ons doel. Iets voor jou? Solliciteer direct op onze website, we maken graag kennis met je.

Iets voor jou? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier op onze website, of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl.

•••