29 augustus 2017

31 augustus BUZZFEST: een cadeau aan onze members, coaches en partners

banner_4
Op 31 augustus organiseert de Buzinezzclub voor het eerst BUZZFEST: een avondvullend programma met lekker eten, workshops en muziek voor alle Buzinezzclub members & coaches. De eerste editie vindt plaats in Utrecht en wordt geopend door een zéér bijzondere gast! Jörgen Raymann geeft vanaf 19.30 uur een inspirerende powerboost-sessie. Dit mag je absoluut niet missen!

Powerboost, diner & muziek op onze vestiging in Utrecht
We sluiten de zomer vanaf nu jaarlijks af met BUZZFEST; een cadeau aan onze members, coaches en partners door heel Nederland. Met BUZZFEST wil de Buzinezzclub graag iedereen bedanken die het afgelopen jaar een bijdrage heeft geleverd aan het succes van onze members. Samen hebben we veel bereikt en dat mag best gevierd worden! Ook jij hebt een bijzondere bijdrage geleverd. Daar zijn we je dankbaar voor. We nodigen je daarom van harte uit voor de eerste editie van BUZZFEST!

Save the date & aanmelden
Het eerste BUZZFEST vindt plaat op donderdag 31 augustus 2017 vanaf 17:30 uur. Deelname is gratis voor members, coaches en partners van de Buzinezzclub, uit alle steden! Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is verplicht: klik hier.

Programma
17:30 uur – Inloop
18:00 uur – Welkomstwoord
18:15 uur – Start walking dinner (buffet)
19:30 uur – Powerboost Jörgen Raymann
20:30 uur – Open-mic
21:15 uur – Muziek; host MC Blokhoofd
23:00 uur – Einde

Locatie 
Tribes Utrecht – Leidseveer 2 , 3511 SB

Special guest Jörgen Raymann
Jörgen is bekend van TV, maar heeft ook verschillende ondernemingen gerund. Hij brak in Nederland door met de Comedy Factory, als host en cabaretier. Inmiddels is hij een bekende op radio en televisie en treedt vaak op in het theater. Sinds 2005 is Raymann bovendien ambassadeur van Unicef. In 2007 startte hij het project ‘Verder leren dan je neus lang is’, naar aanleiding van de verhoging van de leerplichtige leeftijd tot 18 jaar. Tot slot is Raymann lid van het comité van aanbeveling van de ‘Stichting Kunstwerken Leo Glans’ en werd in 2012 door vredesorganisatie IKV Pax Christi benoemd tot Minister van Vrede.

Muziek met MC Blokhoofd
De Rotterdamse Jermaine -beter bekend als Blokhoofd- is overal in Rotterdam een graag geziene gast. Inmiddels is Blokhoofd al jaren de vaste host op de kick-offs van de Buzinezzclub, waar hij als oud-member de jongeren inspireert vanuit zijn eigen ervaring. Naast het hosten op de kick-off is hij zeer actief in de muziek-scene in Rotterdam: met zijn band Funky Organizers, maar ook als host en organisator van bekende clubavonden. Tijdens BUZZFEST nodigt Jermaine verschillende artiesten uit zijn netwerk uit voor een spectaculaire, muzikale avond!