Content Creator voor de Buzinezz-, Taal- & Werkclub

We zijn op zoek naar een enthousiaste starter die gedreven is in het creëren van content voor social media en on- & offline toepassingen: zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, onze bedrijfswebsites, flyers & ons magazine. Je bent creatief in het combineren van aansprekende teksten, fotografie en video en weet met je content onze doelgroepen te bereiken en te raken. Daarna duik je de statistieken en google analytics in om te meten welke content het beste converteert.

Je levert een grote bijdrage aan de zichtbaarheid van de Buzinezz-, Taal- en Werkclub en weet die zichtbaarheid om te zetten naar concrete leads. Conversie is een belangrijk uitgangspunt van de content die je maakt. Met de content die je ophaalt -zoals een interview met een Taalclub member- creëer je vervolgens succesvolle campagnes om bijvoorbeeld vrijwilligers of nieuwe deelnemers te werven. Gaandeweg scherp je de campagnes aan om het maximale uit jouw content te halen. In overleg met de Communicatiemanager van de Buzinezzclub en de Communicatiemanager van de Taalclub en Werkclub bedenk je innovatieve manieren om onze boodschap nog verder onder de aandacht te brengen. Zo draagt jouw content bij aan het behalen van de ambitieuze doelen van onze clubs. Tot slot spring je bij in de dagelijks marketing & communicatie uitdagingen die langskomen op het servicekantoor: zoals de organisatie van (landelijke) evenementen bij de Buzinezz-, Taal- & Werkclub.

Een greep uit jouw taken:

 • Creëren van video’s (uitdenken van het script, filmen, bewerken)
 • Maken van foto’s voor bij verschillende stukken content
 • Creëren van o.a. testimonials, verslagen en website teksten (uitdenken opzet, verzamelen informatie, schrijven)
 • Content aanleveren voor flyers/drukwerk voor interne en externe communicatie
 • Ondersteunen bij het creëren van nieuwsbrieven en mailings
 • Plaatsen van content op social media, de bedrijfswebsites en andere kanalen
 • Je meet de effecten van jouw content en bespreekt dit met het communicatieteam

Het ideale profiel

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond op het gebied van communicatie, marketing en/of media
 • Je bent minimaal 32-40 uur in de week beschikbaar
 • Je hebt een goede beheersing van video- en fotobewerkingssoftware
 • Je hebt ervaring met fotografie
 • Je kunt overweg met WordPress
 • Je bent analytisch en meet graag de effecten van wat je doet
 • Je hebt een goed gevoel voor taal en schrijft graag korte teksten die raken
 • Je bent leergierig en wilt je verder ontwikkelen

Wat bieden we jou

We bieden je een marktconform startsalaris (1.900-2.300) met de arbeidsvoorwaarden die daarbij horen, zoals een Iphone, notebook en filmapparatuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid, autonomie en kansen om te groeien. Je werkt in een jong, betrokken en ambitieus team, waar je regelmatig mee op stap kunt gaan. De drie clubs hebben een intern opleidingsprogramma met daarnaast veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De Buzinezzclub, Taalclub & Werkclub: iedereen kansrijk!

Je komt terecht in een organisatie die zich hard maakt voor jongeren en vluchtelingen/vergunninghouders. De Buzinezzclub richt zich op jongeren die momenteel leven van een uitkering. De Taal- en Werkclub richten zich op taalonderwijs (inburgering) en de eerste stappen op de arbeidsmarkt voor vluchtelingen. Bij alle clubs doen we er alles aan om de deelnemers op succesvolle en duurzame wijze te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Zelfredzaamheid, levensgeluk en toekomstperspectief vormen de opbrengst van onze aanpak. In totaal hebben meer dan 1.500 deelnemers deelgenomen aan onze programma’s, met als resultaat talloze bijzondere succesverhalen die jij op kunt halen voor je content! Samen leveren we een indrukwekkende bijdrage aan het algemene beeld dat bestaat van jongeren en vluchtelingen in onze samenleving.

Iedereen kansrijk! Dat is ons doel. Iets voor jou?

Solliciteer direct, we maken graag kennis met je. Klik hier!