7 juli 2017

Rotterdamse senior member Agnieszka start haar eigen bedrijf

Agnieszka

Het is alweer een jaar geleden dat senior member Agnieszka met succes het Buzinezzclub-programma heeft doorlopen. Ze was bezig met de start van haar eigen Poolse bakkerij en begon als verkoper in de herenkledingwinkel Byblos. De Buzinezzclub zocht haar op om te vragen hoe het nu met haar gaat.

Agnieszka: “Het gaat goed met me, ik kijk terug op een heel mooi jaar! Ik heb alleen wel afgezien van mijn plan om een Poolse bakkerij te starten. Ik wilde niet afhankelijk zijn van een bakker en zelf kan ik niet alles maken. Daarom heb ik mij gefocust op mijn werk. Ik werk nu als manager in de kleidngwinkel. Ik ben verantwoordelijk voor bijna alle zaken in en rondom de winkel. Ook ga ik weer ondernemen. Samen met mijn vriendin Suzanne zijn we bezig een webshop te starten voor mooie lingerie: Seductive Angels. Onze webshop gaat in augustus online!”

Waarom ben je toch weer gaan ondernemen?
“Ondernemen zit in mijn bloed. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken en te doen. Ik wil al lang iets voor mezelf beginnen. Ik vond het jammer dat ik moest stoppen met mijn plan om een Poolse bakkerij te starten. Ik heb nu een goede baan en dacht eraan om er nog iets naast te doen, zodat ik kan blijven werken en ook kan ondernemen. Daarom ga ik samen met mijn vriendin een webshop starten waar wij ons eigen merk lingerie  aanbieden.

Waarom wil je een lingeriemerk opzetten?
We zijn tegenwoordig veel bezig met ons uiterlijke verzorging en kledingstijl. De meeste bedrijven/webshops spelen hier goed op in door kleding af te stemmen op de nieuwste trends. Wat over het hoofd wordt gezien is lingerie. De lingerie die in de meeste winkels wordt aangeboden zien er allemaal hetzelfde uit. Daarom willen wij zelf lingerie ontwerpen, die anders is. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen we met onze eigen touch voor exclusiviteit. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Hoe zie jij jezelf over drie jaar?
Als de webshop goed draait en genoeg oplevert, willen we een kleine pizzaria openen. Daarnaast wil ik ook bij Blybos blijven werken.

Gebruik je nog tips en tools van de Buzinezzclub in het dagelijks leven?
Bij het opstarten van onze webshop heb ik veel gehad aan de tips uit de trainingen en workshops van de Buzinezzclub. Ook heb ik mijn ondernemingsplan van de Poolse bakkerij gebruikt als voorbeeld voor onze webshop. Ik ben blij dat ik aan het Buzinezzclub-programma heb deelgenomen. Ik gebruik dagelijks de tips en tools en ik kan altijd langs gaan. Eens een member altijd een member!”

Op de hoogte blijven van de webshop van Agnieszka? Volg haar op facebook:
Seductive Angels