Front Office medewerker

De Buzinezzclub begeleidt jongeren met een bijstandsuitkering naar een opleiding, baan of eigen onderneming. Het Servicekantoor –de spil van de organisatie- is gevestigd in het hart van Rotterdam. Om het team op het Servicekantoor te versterken zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze Front Office Medewerker. De kandidaat die wij zoeken is een echte multitasker, heeft oog voor detail, schept graag orde en is proactief. De Buzinezzclub biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Ook ondersteun je in deze functie bij de organisatie van het kantoor- en netwerkevenementen en assisteer je de directie bij het documenteren van vergaderingen. Verder komen er tal van ad-hoc taken voorbij waar je jouw creativiteit in kwijt kunt. Tot slot heb je een ondersteunende rol voor de Taal- en Werkclub; die er alles aan doen om kansen te creëren voor vluchtelingen in Nederland. Samen met het team op het servicekantoor bouw je aan betere toekomst voor álle Nederlanders. Interesse? Solliciteer direct via het formulier op onze website.

Functie-eisen

  • Je steekt graag je handen uit de mouwen
  • Bent proactief: je neemt zelf initiatief en onderneemt actie
  • Je bent flexibel en kan omgaan met taken die plotseling tussendoor komen
  • Je vind het prettig om jouw collega’s te ondersteunen en te assisteren waar nodig
  • Je bent een echte multitasker
  • Je hebt hoge kwaliteitseisen aan jezelf en werkzaamheden
  • Je hebt oog voor detail
  • Je gaat graag een uitdaging aan; bijvoorbeeld de organisatie van nieuwe evenementen of bijeenkomsten
  • Je hebt een rijbewijs

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die uit eigen hand weet wat deze doelgroep beweegt en met welke uitdagingen zij mee geconfronteerd worden. Buzinezzclub Members zijn een dwarsdoorsnede van de jongeren in Nederland, streven is dit in het Buzinezzclub team te weerspiegelen.

Interesse?
Wil jij het verschil maken en jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Buzinezzclub en de zusterorganisaties? De functie betreft een fulltime dienstverband van 40 uur per week met een salaris van €1.500 tot €2.000 bruto op basis van 40 uur. Aarzel niet om te solliciteren en stuur direct jouw CV en motivatie via het formulier van onze website. We kijken uit naar je sollicitatie!